Hollywood Classic Entertainment – Našrot

Začíná to vypadat, že se stoupajícím počtem vydávaných novinek společnosti Hollywood Classic Entertainment postupně klesá procento jejich divácké oblíbenosti… Prostřednictvím JRK Kladno má do trafik v pátek 27. září 2013 rozhojnit řady dostupných DVD komedie Našrot za 199,- Kč. Totálně.

Jeffovi je právě 21 a plnoletost se musí pořádně oslavit. Zpít se na šrot se však nedoporučuje noc před největší zkouškou na medicíně. Scénáristé PAŘBY VE VEGAS a PAŘBY V BANGKOKU jsou zpět s další vykalenou komedií.

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí!

Na imdb.com 56 procent, na csfd.cz 55: Plno blbostí a vtipů pramálo.

Zadní strana

Žánr: Komedie  

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 90 minut

Původní název: 21 & Over

Světová premiéra: 28. února 2013 – Izrael

Kinopremiéra v ČR: 14. března 2013

Režie: Jon Lucas, Scott Moore

Scénář: Jon Lucas, Scott Moore

Produkce: Robbie Brenner, Ron Burkle, Jason Colbeck, Jason Felts, Adam Fields, Tony Grazia, Ken Halsband, David Hoberman, Ryan Kavanaugh, Todd Lieberman, Jon Lucas, David Manpearl, Scott Moore, Patrick Peach, Rene Rigal, Hugo Shong, Tucker Tooley, Andy Yan, Luo Yan, Jason Beckman, Jason Colodne, Sylvia Liu, Paul Tennis

Hudba: Lyle Workman

Kamera: Terry Stacey

Střih: John Refoua

Kostýmy: Christine Wada

Společnost: Relativity Media / SkyLand Entertainment / Virgin Produced / Mandeville Films

Natáčeno: Santa Clarita, Kalifornie, USA / Linyi, Shandong, Čína / Seattle, Washington, USA / Washington, USA

Hrají: Miles Teller (Miller), Skylar Astin (Casey), Justin Chon (Jeff Chang), Sarah Wright (Nicole), Jonathan Keltz (Randy), François Chau (Dr. Chang), Russell Hodgkinson (šéf), Daniel Booko (Julian), Russell Mercado (Jayden), Josie Loren (Aguilar), Christiann Castellanos (Gomez), Dustin Ybarra (PJ Brill), Samantha Futerman (Sally Huangová), Julian Gavilanes (hulič #1), Josh Truax (hulič #2), Zach Sanchez (dveřník), Brenna Smith (vrchní sestra), Craig Cackowski (taxikář), Kent Loomer (školní policista), Brandon Whitehead (školní policista #1), Basil Harris (školní policista #2), Bobbi Kotula (sestra zdravotnického servisu), Paloma Felisberto (sestra na chodbě), Angela Larson (utíkající sestra), Sara Castilleja (Cara), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný