Špidla Data Processing – Záchvěv – Zlý duch (PC hra)

Na čtvrtek 10. října 2013 je uchystána další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, tentokrát to bude horrorová hledačka v domě hrůzy Záchvěv – Zlý duch v edici Hráčův ráj za 59,90 Kč.

Získali jste pohádkové dědictví. Panské sídlo na anglickém venkově. Má to ale háček. V domě spolu s vámi bydlí i nezvaný host – strašidelný duch. Proč si vybral zrovna váš dům? Co jej drží ve světě lidí a nedovolí mu najít věčný klid? Na to musíte přijít! Dřív, než se vám stane něco zlého! 

– kultovní horor o domu hrůzy

– plno nadpřirozených sil

– nervydrásající hudba

– realistické filmové triky

Obdrželi jste dopis. Jste jediným právoplatným dědicem panského sídla na opuštěném anglickém ostrově. A tak se vydáváte jej poprvé navštívit. Brzy poznáte, že se zde dějí skutečně podivné věci – v domě straší. Vzduchem zničehonic létají kusy nábytku, zrcadla se tříští na kousky, vchod vám zatarasí během okamžiku oheň. Někdo si s vámi hraje. A tím někým je zlý duch. Zjistíte, proč se drží právě uvnitř vašeho sídla? A dokážete najít cestu z domu hrůzy dříve, než vás postihne smrtelná "nehoda"?

Hra, která vás pohltí a způsobí vám mrazení v zádech. Vžijte se do role hlavního hrdiny a prožijte horor na vlastní kůži. Zahrajte si Zlého ducha. Budete se skutečně bát!

Zadní strana