Hollywood Classic Entertainment – Bezpečný přístav

Poslední dobou novinky společnosti Hollywood Classic Entertainment v aktuální péči JRK Kladno měnily své termíny spíše směrem do budoucna, překvapivě se ale podle distribučního přehledu PNS jedno z DVD posunulo naopak vpřed, místo v pátek má být již v úterý 15. října 2013 ke koupi Bezpečný přístav za 199,- Kč. Když to najdeš, poznáš to.

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu?

Na imdb.com 64 procent, na csfd.cz 65: Žánrová zasazení v databázích nelze brát moc vážně, je to taková dětsky prefabrikovaná slaďárna s pohlednými herci.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Drama / Mysteriozní / Romantický / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 111 minut

Původní název: Safe Haven

Světová premiéra: 13. února 2013 – Filipíny

Kinopremiéra v ČR: 25. dubna 2013

Režie: Lasse Hallström

Námět: Nicholas Sparks (román)

Scénář: Dana Stevens, Gage Lansky

Produkce: Jason Beckman, Marty Bowen, Jason Colodne, Adam Fields, Shannon Gaulding, Wyck Godfrey, Ken Halsband, Ryan Kavanaugh, D. Scott Lumpkin, Tracey Nyberg, Nicholas Sparks, Tucker Tooley

Hudba: Deborah Lurie

Kamera: Terry Stacey

Střih: Andrew Mondshein

Kostýmy: Leigh Leverett

Společnost: Relativity Media / Temple Hill Entertainment / Nicholas Sparks Productions

Natáčeno: Southport, North Carolina, USA

Hrají: Julianne Hough (Katie), Irene Ziegler (paní Feldmanová), Jon Kohler (prodavač na autobusové zastávce), Tim Parati (pracovník na autobusové zastávce), David Lyons (Tierney), Josh Duhamel (Alex), Giulia Pagano (žena v autobuse), Juan „Carlos“ Piedrahita (detektiv Ramirez), Red West (Roger), Noah Lomax (Josh), Mimi Kirkland (Kristen), Robin Mullins (Maddie), Jasper Grey (kluk v autobusu), Tora Hallstrom (servírka u Ivana), Wendy Wilmot (realitní makléřka), Ric Reitz (policejní šéf Mulligan), Cullen Moss (policista Bass), Cobie Smulders (Jo), Nick Basta (cestující v autobusu), Mary DeFlavio (cestující v autobusu), James Nalitz (soused v Bostonu), Jan Hartsell (sousedka v Bostonu), Martin Coleman Bowen (zákazník u popcornu), Cameron Penrose (zákazník v doku), Ora Ogden (muž v doku), David McKethan (muž v doku 2), Jody Harker (zákazník na lodi), Daniel „Dan“ Cochran Donovan (pan Feldman), Jerad Swain (zákazník v obchodě), Mike Pniewski (poručík Robinson), Ryan T. Boldt (vůdce bandy), Dyer Scott Lumpkin (dítě v autobuse v Bostonu), George Dawe (poručík Blakely), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný