Magic Box – Doktorka Plyšáková: Kontrola čeká

Společnost Magic Box ve středu 23. října 2013 pošle do trafik katalogovou novinku z líhně Disney Junior, za 149,- Kč bude ke koupi DVD Doktorka Plyšáková: Kontrola čeká.

Připravte se na úžasný start do nového dne! Doktorka Plyšáková: Kontrola čeká je tu od toho, aby byly všechny hračky i děti šťastné a zdravé!

Přidejte se k doktorce a jejímu týmu roztomilých hraček a uvidíte, že každá návštěva doktora je důvod pro radost! Zasmějte se s doktorkou když vyšetřuje Gustavovu plnobřichózu. Pobavte se s Hvězdným Záříkem až mu doktorka bude ukazovat , jak bezpečně vystřelit ke hvězdám i přistát. Ať už jde o správné jídlo, odpočinek, nebo pravidelné prohlídky, čekají vás písničky, legrace a překvapení v zábavných dobrodružstvích o přátelství, lásce a každodenních zdravých návycích!

Epizody:

1. Přejedený krokodýl/ Ztracená nota (5. Gulpy Gulpy Gators!/One Note Wonder)

2. Nazlobená Zuzka/ Startuj (

3. Záchrana v herně/ Pozor, padá hvězda

4. Bronto útočí/ Brontosauří dech

5. Doktor pro doktorku/ Policejní honička (22. Doctoring the Doc/Hot Pursuit)

Doktorka Plyšáková je televizním hitem pro děti ve věku od 2 do 8 let a na stanici Disney Channel. Animovaný seriál ukazuje malým dětem, jak se starat o své zdraví, hygienu a jak pečovat o své blízké. V seriálu se představí malá holčička jménem Doký, která dokáže komunikovat s plyšovými zvířátky a hračkami a ony si zase povídají s ní, zvlášť pokud potřebují její pomoc například opravit steh nebo obvázat zranění. Během toho Doký a její kamarádi Plýša, Vlnka, Hallie a Mrázek předávají ostatním užitečné rady, jak se postarat o sebe a o ostatní a nebát se navštívit doktora. Seriál má dvě sezóny se 34 díly.

Na imdb.com 66 procent, na csfd.cz 47: Roztomiloušký seriálešek pro malé holšišky.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Irsko

Rok vzniku: 2011

Délka: 120 minut

Původní název: Doc McStuffins: Time For Your Check-Up

Světová premiéra: 23. března 2012 – USA / Velká Británie

Režie: Norton Virgien, Maria Estrada

Scénář: Chris Nee, Noelle Wright, Sascha Paladino, Kent Redeker, Sharon Soboil, Corey Powell, Michael Rabb, Bradley Zweig, Carin Greenberg Baker

Produkce: Gillian Higgins, Cathal Gaffney, Chris Nee, Theresa Meyer, Darragh O´Connell

Hudba: Stuart Kollmorgen

Kamera: Richard Keane

Střih: Seamus O’Toole, Alan Moran

Společnost: Brown Bag Films

Hlasy v původním znění: Kiara Muhammad (Doc McStuffinsová), Lara Jill Miller (Lambie), Jaden Betts (Donny McStuffins), Robbie Rist (Stuffy), Loretta Devine (Hallie), Caitlin Carmichael (Alma), Jess Harnell (Chilly), Kylee Anderson (Emmie), a další…

V českém znění: Marika Šoposká (Doký), Jana Zenahlíková (Vlnka), Libor Terš (Plýša), Regina Řandová (Hallie), Tomáš Juřička (Mrázek), Jakub Němčok (Donny)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: krátké ukázky