Hollywood Classic Entertainment – Sinister

Podle dosud platné verze edičního plánu Hollywood Classic Entertainment chystá na středu 27. února 2013 vydání hororu Sinister za 199,- Kč. Kdo ho spatří, neunikne.

Ellison, autor detektivních románů, objeví na půdě svého domu staré filmové pásy, související se záhadnými vraždami, jež se tu kdysi staly. Pátráním po vrahovi však zkříží cestu celé své rodiny s neznámou nadpřirozenou bytostí a uvrhne ji tak do obrovského nebezpečí.

Na imdb.com 68 procent, na csfd.cz 74: I když jde jen a pouze o další mix námětů z Kruhu, Paranormal Activity a podobných, překvapivě to funguje.

Zadní strana

Žánr: Horor / Krimi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 96 minut

Původní název: Sinister

Světová premiéra: 11. března 2012 – USA (South by Southwest Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 1. listopadu 2012

Režie: Scott Derrickson

Scénář: Scott Derrickson, C. Robert Cargill

Produkce: Jason Blum, Jeanette Brill, Bailey Conway, Scott Derrickson, Gerard DiNardi, Jessica L. Hall, Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Rick Osako

Hudba: Christopher Young

Kamera: Chris Norr

Střih: Frédéric Thoraval

Kostýmy: Abby O’Sullivan

Společnost: Alliance Films / Automatik Entertainment / Blumhouse Productions / IM Global / Possessed Pictures

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Ethan Hawke (Ellison Oswalt), Juliet Rylance (Tracy), Fred Dalton Thompson (šerif), James Ransone (zástupce), Michael Hall D’Addario (Trevor), Clare Foley (Ashley), Rob Riley (E.M.T.), Tavis Smiley (Anchor), Janet Zappala (reportét), Victoria Leigh (Stephanie), Cameron Ocasio (kluk BBQ), Ethan Haberfield (chlapec na párty), Danielle Kotch (dívka na trávě), Blake Mizrahi (osbalý chlapec), Nicholas King (Bughuul / pan Boogie), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (1,78:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný