Špidla Data Processing – Mezi nebem a zemí (PC hra)

Na čtvrtek 7. listpadu 2013 je uchystána další premiérová počítačová hra společnosti Špidla Data Processing s názvem Mezi nebem a zemí, vycházející v edici Hráčův ráj za 59,90 Kč.

Z mračen se vynořil obrovský kus skály. Tedy spíše kus ostrova, který levitoval nad naším městečkem. Zprvu jsme se všichni obávali, že si pro nás právě přišli mimozemšťané. Až čas ukázal, že se jedná jen o opuštěný chrám. Komu asi patřil? Moje kamarádka se rozhodla jej prozkoumat na vlastní pěst. Od té doby je nezvěstná. A já musím přijít na to, co se s ní stalo. Unesl ji někdo? A pokud ano, tak proč? 

– Fantasy a sci-fi 

– Odhalte pravdu 

– Pátrejte po své kamarádce 

– Navštivte ostrovní chrám v oblacích 

Byly jsme jako sestry – nerozlučná dvojka. Existovalo mezi námi velmi silné pouto. Znaly jsme se dokonale. Kolikrát jsem věděla, co mi chce Maruška říct, aniž by otevřela ústa a promluvila. Ale naše životní cesty se časem rozdělily. Já odešla z dětského domova a o Marušce jsem pak celé roky neslyšela. Až nyní. Zjevila se mi ve snu a prosila o pomoc. Začala jsem tedy pátrat, co se mé kamarádce stalo. A skončila jsem v sirotčinci, ve kterém jsme obě vyrůstaly. V jejím pokoji jsem našla poházené knihy a papíry. Z  nich bylo více než patrné, že Maruška byla tím levitujícím chrámem doslova posedlá. A také jsem tam nalezla tajemný ornament na podlaze. K čemu asi slouží?

 

To teď musíte zjistit vy! Maruška zmizela a nikdo včetně vás nemá tušení, kam se poděla. Souvisí její zmizení s tím tajemným chrámem? Prozkoumejte její pokoj i celé okolí! Pátrejte! Snažte se najít indice, které vás dovedou až za Maruškou! Pokuste se vyřešit celou záhadu!

 

Vhodné pro děti – neobsahuje násilí.

Celá hra v češtině.

 

Zadní strana