Bontonfilm – Revival

Jedinou víkendovou novinkou společnosti Bontonfilm v trafikách bude v neděli 17. listopadu 2013 za 299,- Kč domácí Revival. Nikdy to neskončí.

„Ještě jednou si pořádně . . ."

Smoke, to byli čeští Rolling Stones. Za nejasných okolností se ale v roce 1972 rozpadli a každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Každý z nich má teď za sebou svůj život a svůj vlastní příběh. A taky jejich pohnutky k oživení kapely Smoke jsou různé – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, anebo se ještě jednou pořádně odvázat. Jejich světy se potkávají a oni si začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu i za ním. Nejen členy kapely, i všechny okolo ovšem čeká spousta zábavy a často velmi překvapivých a komických situací. A také se konečně podaří rozluštit jedno velké tajemství – proč se vlastně skupina rozpadla.

 

Na csfd.cz 73 procent: Mainstreamová komedie o dědcích, plných energie.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Hudební

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2013

Délka: 113 minut

Kinopremiéra v ČR: 11. července 2013

Režie: Alice Nellis

Námět: Rudolf Biermann

Scénář: Alice Nellis

Produkce: Rudolf Biermann, Adam Polák

Hudba: Jan Ponocný, Circus Ponorka

Kamera: Matěj Cibulka

Střih: Filip Issa

Zvuk: Viktor Ekrt, Matthew Gough

Kostýmy: Katarína Hollá

Masky: Jana Radiová

Architekt: Petr Fořt

Společnost: Infilm / Česká televize

Hrají: Karel Heřmánek (Milan- klávesy), Boleslav Polívka (Václav – kytara), Miroslav Krobot (Karel – baskytara), Marián Geišberg (Otakar – zpěv), Richard Genzer (producent Holubec), Jenovéfa Boková (Miriam), Vojtěch Dyk (Vojtěch – Václavův syn, zpěvák skupiny DARKWERK), Zuzana Bydžovská (Yvonne – Karlova manželka), Jana Hubinská (Libuška – fanynka Otakara), Lucie Žáčková (Ivanka – manželka Milana), Jan Ponocný (Hynek), Tereza Brdečková (novinářka), Jiří Helekal, Karel Heřmánek, Jakub Antl, Jan Maxián, Jakub Prachař, František Soukup, Ondřej Sluka, a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,35:1)

Bonus: Trailer; Fotogalerie; Teaser Hádka; Teaser Zvonění; Videoklip Part Of Me; Texty písní