Bontonfilm – Angry Birds Toons 1

Fenoménem se dnes může stát leccos, třeba i naštvaní ptáci, bojující se zelenými čuňaty. Společnost Bontonfilm přichází v neděli 8. prosince 2013 za 199,- Kč s více než 70 minutami zábavy první série Angry Birds Toons.

Angry Birds nemají na ostrově prasátek vůbec na růžích ustláno. Ruďák a jeho nebojácní kamarádi Chuck, Matilda, Bomba a Terence musí spojit síly, aby ochránili ptačí vejce i svou budoucnost před vychytralým plánem zlých prasátek! V ANGRY BIRDS TOONS ožívají postavy a dobrodružství z jedné z nejoblíbenějších her v dějinách a představí se v krátkých příbězích, které si užije celá rodina.

Na disku je podle obalu 26 epizod.

angry_birds_toons_1s_1dil_in1

angry_birds_toons_1s_1dil_in2

Na imdb.com má seriál 71 procent, na csfd.cz 67: Zajímavé, jak se z malého úspěchu dá vykutat vcelku velký byznys.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

Země původu: Finsko

Rok vzniku: 2013

Délka: 70 minut

Původní název: Angry Birds Toons: Volume 1

Režie: Eric Guaglione, Kim Helminen, Christopher Sadler, Kari Juusonen, Thomas Lepeska, Avgousta Zourelidi, Lauri Konttori, Janne Roivainen, Carl Upsdell

Scénář: Ashley Boddy, Ian Carney, Glenn Dakin, Eric Guaglione, Anastasia Heinzl, Stuart Kenworthy, Lauri Konttori, Niklas Lindgren, Richard Preddy, Mikko Pöllä, Janne Roivainen, Jp Saari, Christopher Sadler, Samuli Valkama

Produkce: Nick Dorra, Søren Fleng, Mikael Hed, Mikko Pöllä

Hudba: David Schweitzer, Ari Pulkkinen, Benny Oschmann, Alexander Röder

Střih: Rikke Malene Nielsen

Společnost: Rovio Entertainment

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky (bez dialogů)

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Úplně poprvé! Seznamte se s postavami! Rudäk, Chuck, Matilda a prasátka!; 3 filmy o filmu: Podívejte se, jak animované postavy ožívají, Galerie postav, Seznamte se s hejnem; SVÁTEČNÍ SPECIÁL „Wreck the Halls“: Prasátka ukradla ptákům jejich vánoční dárky! Teď je na Rudäkovi a Bombovi, aby se postavili do čela mise za jejich návrat!