Lidové noviny – Ebeni v Zahradě

Do vydávání příbalů by se měly vrátit údajně i Lidové noviny. Nicméně nikoli filmovými tituly, ale v návaznosti na prosinec tituly hudebními. Jako první by to měli být Bratři Ebenové – Ebeni v zahradě. V úterý 11. března 2008 bychom tedy měli mít možnost za 49,- Kč pořídit záznam živého koncertu z Ledeburské zahrady. Bude-li nutné jako u MF Dnes kupovat zároveň i samotné noviny, to se uvidí.

DVD bratrů Ebenových přináší kompletní záznam jejich unikátního vystoupení v Ledeburské zahradě komplexu Palácových zahrad pod Pražským hradem z 10. srpna 2004. V průběhu večera Bratři Ebenové v doprovodu skupiny ETC odehráli na čtyřiadvacet skladeb reprezentujících všechna tři jejich alba a přivítali na pódiu několik hostů jako Ivu Bittovou, Jiřího Bartošku, Jiřího Schmitzera, Ondřeje Maňoura nebo Stanislava Předotu.

Kromě 75 minut dlouhého koncertu najdete na DVD také tři videoklipy (Pojďme si povídat, Já se v tom nevyznám a Já na tom dělám), tři písně z archivu České televize a jejích pořadů Šest ran do klobouku a profil skupiny Bratři Ebenové, setřih vtipných průpovídek aneb „to se vytřihne“, „making of“ z letošního turné, fotogalerii zahrnující fotky ze soukromých archivů členů skupiny, biografii, diskografii atd..

Obsah DVD:

1. ZA MALOU CHVÍLI
2. PRAHA 1581
3. XL
4. HOTELY
5. O FILMOVÝCH MILOVNÍCÍCH
6. MORS
7. SENECTE, POMOZ
8. AŽ SE ZEPTÁ RÁNO
9. MÁM DNY
10. TICHÁ DOMÁCNOST
11. MASKY
12. NA RŮŽÍCH USTLÁNO
13. NASAJ
14. NIKDO TO NEBERE
15. JÁ NA TOM DĚLÁM
16. O BALÓNU
17. SŮL V OČÍCH
18. SPROSTÝ CHLAP
19. CHŮZE
20. TRAMPSKÁ
21. VIDÍŠ, VIDÍŠ
22. JE TO TAKOVÉ…
23. PLOVÁRNA
24. JAK TO DĚLAJ KOSMONAUTI

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky, 2.0 česky, Dolby DTS česky
Obraz: 16:9
Bonus: To se vystřihne; Videoklipy; Turné 2004; Archiv; Fotogalerie; Diskografie; Biografie