Filmag Speciál 2 – Blokáda

S Novým rokem přichází nový FILMAG SPECIÁL, ojedinělý časopis, který se zabývá válečnou tématikou! Na stáncích ho můžete očekávat již dnes, v pondělí 15. ledna 2007.

1.časopis
Tentokrát se pod redakční drobnohled dostanou pohnuté události od napadení bývalého Sovětského svazu, až po bleskový postup německých vojsk. Nebude chybět pohled do řad Trestných praporů, ukážeme prstem na válečná zvěrstva a uvízneme v obleženém Leningradu.
Časopis o šestatřiceti stranách bude opět výjimečný nejen svým obsahem, ale i grafickým zpracováním.

2.příloha
Přílohou druhého Filmag Speciálu bude DVD s titulem Blokáda, vyprávějící osudy obleženého města Leningradu. A je samozřejmé, že zbylé díly epopeje budou díky Filmag Speciálu 2 k mání za velice příznivou cenu díky slevovému kupónu.
POZOR! DVD bude v klasické krabičce, ne ve slimu!!!

3.Kupóny Součástí Filmag Speciálu budou samozřejmě i další slevové kupóny za které si budete moci koupit / objednat klasické válečné filmy za neuvěřitelnou cenu.

4.Pokračování příště… Filmag Speciál 2 bude již brzy, v březnu vystřídán dalším, třetím Speciálem, který se zaměří na letecké bitvy druhé světové války. Do budoucna je tento titul plánován jako pravidelný dvouměsíčník.

BLOKÁDA

Originální název: Blokada: Luzhskij rubezh, Pulkovskij meredian
Země původu: Sovětský svaz
Rok vzniku: 1974
Žánr: válečný
Režie: Mikhail Yershov
Hrají: Yuri Solomin, Juozas Budraitis, Vladimir Zeldin, Aleksandr Razin; Aleksei Presnetsov; Boris Gorbatov; Daniil Sagal; Danuta Stolyarskaya; Irina Akulova; Juozas Budraitis; Mikhail Ulyanov; Roman Gromadsky; Sergei Kharchenko; Stanislav Fesyunov; Vladislav Strzhelchik; Yevgeni Lebedev; Yuri Solomin

Příběh vypráví o nejtragičtějších stránkách Velké vlastenecké války při obléhání Leningradu mezi Zářím 1941 a Lednem 1943, o velké bitvě o město, dění na velitelství, každodenním životě v první linii a heroických pracovních výkonech obyvatel Leningradu v obléhaném městě.

Na motivy stejnojmenné knihy Alexandra Chakovského byl natocen čtyřdílný príbeh, který vypráví o nejtragictějších stránkách Velké vlastenecké války při obléhání Leningradu mezi zárím 1941 a lednem 1943, o velké bitvě o město, dění na velitelství, každodenním životě v první linii a heroických pracovních výkonech obyvatel Leningradu v obléhaném mestě.

Disk obsahuje: Interaktivní menu; Přímá volba scén