Aha! – Fontána pro Zuzanu 2

Aha! pokračuje kupodivu plynule v načaté řadě a tak se v pondělí 25.2. dočkáme Fontány pro Zuzanu 2. Opět za 41,– Kč. Jedná se o volné pokračování, které však má s prvním filmem společnou jen hlavní hrdinku a první díl připomíná pouze krátký záběr na opuštěnou fontánu.

Zuzana dospěla a utržila od života první rány. Chytla se špatné společnosti, skončila ve vězení a po propuštění se pokouší začít znova. Seznámí se se sympatickým řidičem Jurajem, ale ten, když už se zdá, že v něm našla to, co hledala, ji opustí, aby zkusil štěstí v pop music. Ke všemu se Zuzana musí bránit útokům bývalého společníka Ronyho, nyní bohatého gangstera, který se ji pokouší svést.

V atraktivním hudebním snímku si každý teenager najde to své. Od řady akčních scén, přestřelek, bitek, přes lásku, chlapské přátelství tiráků a jejich nablýskané trucky, až po pašované zbraně, mafiány držící v hrsti zkorumpovanou policii a justici, spoustu písniček a humoru, a pohled do zkaženého zákulisí showbyznysu. Samozřejmě nechybí ani happy end.

Jinými slovy – dle mínění většiny hodnotitelů nastavovaná kaše.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Hudební

Země původu: Slovensko

Rok vzniku: 1993

Délka: 112 min.

Původní název: Fontána pre Zuzanu 2

Premiéra v kinech: 18. června 1993

V kinech ČR: 24. června 1993

Režie: Dušan Rapoš

Scénář: Jozef Paštéka, Dušan Rapoš

Produkce: Rudolf Biermann

Hudba: Václav Patejdl, Pavol Habera

Kamera: Peter Beňa

Hrají: Pavol Habera (Juraj Halama), Eva Vejmělková (Zuzana), Helena Růžičková (Mama Kami), Maroš Kramár (Rony Buchamer), Pavel Bobek (Satchmo), Ibrahim Majga (Vápno), Vladimír Marek (Petr Glasner), Lucie Bílá (Ďáblice), Martin Havelka, Petr Mankovecký, Jiří Růžička

Údaje o DVD:

Jazyk: slovensky

Titulky: slovenské, anglické, české pro neslyšící

Formát: 4:3

Bonusy: videoklip, písničky, text písně a fotogalerie