Snoopy o vánocích v prodejnách Levných knih

Jestliže jsme se včera věnovali filmům z produkce společnosti MIDO film, dnes se zaměříme na společnost Urania. Vánoce jsou sice dávno za námi, ale přesto se můžeme k nim vrátit alespoň v podobě DVD Snoopy o vánocích, který je prodáván za cenu 39,– Kč v prodejnách Levné knihy. DVD obsahuje celkem tři příběhy, kde se můžete setkat s důvěrně známou postavičkou psíka Snoopyho. Film je určen dětským divákům.

Snoopy o Vánocích
Originální název: Snoopy

Scénář: Charlies M.Schultz
Hudba: Ed Bogas M.Shulz
Režie: Bill Melendez, Phil Roman
Délka: 90 min.
Jazyk: čeština
Zvuk: 2.0
Obraz: 4:3

Vánoce

V tomto díle má Charlie Brown depresi z průběhu vánočních svátků. Lucy funguje jako jeho psychiatr a doporučuje, aby se Charlie zapojil do vánočních prázdninových aktivit tak, že bude režírovat jejich vánoční divadelní hru. Aby navodil tu správnou náladu, je vyslán, aby našel „dokonalý“ vánoční stromek, kterým se ozdobí jeviště. A to všechno samozřejmě za asistence nepostradatelného psa Snoopyho.

Ona je dobrá bruslařka

První významná soutěž peprmintové Patty v krasobruslení. Jejím trenérem je samozřejmě kdo jiný, než náš známý pes Snopy….

To je kouzlo
Snoopy si v knihovně našel knihu o magii a začíná se zabývat kouzelnickými triky. Pořádá kouzelnou show pro Charlie Browna a další děti, kdy mu sice pár triků vyjde, ale ostatní dopadnou strašně….