Sobotní Blesk s DVD – Snoopy zamilovaný

V sobotu 16. února 2008 vychází v DVD edici „Blesk pro děti“ pod názvem Snoopy zamilovaný tři epizody z oblíbeného kresleného seriálu. Cena 42,– Kč.

Epizoda „Ty jsi zamilovaný, Charlie Browne“: Sno, poprvé v životě je Charlie Brown zamilovaný a objektem jeho citu je malá zrzavá holčička v jeho třídě. Charlie se snaží prolomit ledy a napíše jí dopis. Do vztahu se vloží Peppermintová placička, mimořádná hráčka baseballu s chraplavým hlasem.

Epizoda „To je moje první pusa, Charlie Browne“: Charlie Brown čelí kromě ranního vstávání ještě dvěma obrovským výzvám – je střelcem místního fotbalového týmu během výročního fotbalového turnaje a byl vybrán jako doprovod královny turnaje – a dokonce jí má dát tradiční polibek!

Epizoda „Buď mojí valentýnkou, Charlie Browne“: Je den svatého Valentýna, všude na Birchwoodově škole jsou srdíčka a Linus přinesl své třídní obrovskou bonboniéru. Sally si myslí, že bonboniéra je pro ni, a dává Linusovi na oplátku doma vyrobené valentýnské přání. Mezitím Lucy vyžaduje pozornost od Schroedera a Charlie Brown čeká na své valentýnky v poště. A čeká a čeká…

Originální název: Snoopy
Scénář: Charlies M.Schultz
Hudba: United Recordes-Arte Becker
Kamera: Nick Vasu, Jim Dickson, Wally Bulloch
Režie: Bill Melendez
Výroba: PEANUTS © United Feature Syndicate, Inc

Údaje o DVD:

Jazyk: česky
Obraz: barevný 4:3

Příbuzné texty

• Snoopy o vánocích