Šíp – Willy Fog : 20.000 mil pod mořem

  
V pátečním Šípu 15. února 2008 vyjde z televizního vysílání i u nás známý titul Willy Fog : 20.000 mil pod mořem, cena 38,– Kč.

 

Jeden z nejslavnějších autorů dobrodružné a sci-fi literatury, Jules Verne, přichází s největším podmořským dobrodružstvím všech dob: Proslulý podmořský biolog profesor Aronnax byl vyzván námořnictvem k identifikaci záhadného tvora, který zničil zaoceánský parník v severním Atlantiku. Záhadný tvor je ve skutečnosti Nautilus, fantastická ponorka budoucnosti, kterou řídil sám kapitán Nemo. Profesor Aronnax postupem času pochopí, že Nemovi je určeno stat se králem moří, i když svou pozici si musí teprve vybojovat… Vydejte se spolu s kapitánem Nemem na podmořskou plavbu plnou dobrodružství a vstupte tak do napínavého příběhu plného napětí a vynikajících filmových efektů!

 

Po pravdě řečeno – pokud předchozí titul, kde Willy Fog cestoval kolem světa, měl alespoň něco společného s literární předlohou, tak u tohoto titulu by se asi chudák Jules Verne hodně divil.

 

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Rodinný / Pohádka

Země původu: Španělsko, Taiwan

Rok vzniku: 1995

Délka: 79 minut

Originální název: Willy Fog 20.000 leguas de viaje submarino (Willy Fog 20.000 Leagues Under the Sea)

Režie: Claudio Biern Boyd, Jose Manuel Iglesias, Olivia Borricon

Hudba: Guido + Maurizio De Angelis

České znění: Libor Terš, Filip Švarc, Lumír Olšovský, Tereza Dufková, Jiří Hromada, Bohuslav Kalva, Marcel Vašinka, Radovan Vaculík, Ludvík Král, Vladimír Fišer, Jaroslav Horák, Bohdan Tůma 

 

Údaje o DVD:  

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: české

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný