MF Dnes s DVD – Hubněte s MF Dnes 2008

I když tento web je zaměřen především na filmová DVD, pro úplnost občas stručně zmiňujeme i různá monotématická DVD zaměřená na vaření, tance a podobné činnosti. Podobné DVD vychází i zítra jako příloha MF a jmenuje se Hubněte s MF Dnes 2008. Cena 39,– Kč.

Nestačí vám návod, jak začít lépe jíst a jak se více hýbat, z této přílohy MF DNES? Pak můžete rovnou začít sportovat podle cvičení na DVD, které si můžete přikoupit za 39 korun.

Pokud si najdete několikrát týdně 25 minut v kuse, můžete si zpevnit tělo díky cvičení s Hankou Kynychovou na prvním ze série DVD, které vám v únoru budeme přinášet spolu s našimi přílohami Hubněte s MF DNES.

Jídelníček i energie spálená při žehlení Abyste nemuseli spoléhat jen na cvičení, najdete na obale DVD zároveň dietní jídelníček na celý týden, rozepsaný po jednotlivých dnech včetně dietních druhých večeří pro ty, kdo mívají ještě po večeři chuť na něco malého.

Začít jíst podle něj můžete již od prvního dne, hodí se pro muže i ženy, ale je samozřejmě možné si ho individuálně upravit. Na druhé straně obalu pak najdete přehlednou tabulku ukazující, za jak dlouho spálíte některá oblíbená jídla při běžných sportech či domácích činnostech. Věděli jste, že k tomu, abyste spotřebovali energii z porce smaženého sýra s tatarkou a hranolky, musíte jedenáct hodit pomalu chodit nebo skoro čtrnáct hodin žehlit? Naproti tomu mrkev spálíte i pomalou chůzí za 23 minut, žehlením za 28 minut. Na rohlík vám pak stačí například 50 minut řízení auta nebo skoro jedna a čtvrt hodiny práce v kanceláři. Více se můžete dozvědět z tabulky přiložené k DVD.

Výhodou cvičení na DVD je, že se hodí i pro úplné začátečníky, dospívající dívky či těhotné ženy. Vyhnout by se mu měli pouze lidé se zdravotními potížemi. Jedinou pomůckou, kterou budete potřebovat, je cvičební podložka – deka se nehodí, lepší je slabá molitanová karimatka, kterou pořídíte v obchodech se sportovními potřebami od sto korun výše. Na posilovací cvičení z dnešního DVD navazují posilovací cviky na dalším DVD, celkem bude mít série čtyři díly.

Kdo si může zacvičit Díky DVD s Hankou Kynychovou si můžete protáhnout celé tělo a zároveň vyzkoušet hned několik posilovacích cviků na zpevnění břišních svalů, hýždí, stehen i zad.

Součástí DVD je i rozhovor s psycholožkou Ivou Málkovou, zakladatelkou společnosti Stop obezitě, která vám mimo jiné vysvětlí, jak začít shazovat přebytečná kila, abyste byli úspěšní, odpoví na otázku, zda jsou některá jídla zakázaná, a nechybí ani doporučení, kdy už ve své snaze hubnout potřebuje individuální odbornou pomoc.

Abyste si mohli DVD koupit za zvýhodněnou cenu 39 korun, musíte použít kupon z dnešního vydání novin. * Najdete ho na titulní straně vpravo nahoře. DVD si tak můžete koupit rovnou s novinami, pak byste kupon nechali hned v obchodě. * Případně si ho můžete koupit dodatečně, pouze na základě kuponu, který do trafiky přinesete s sebou. * Bez kuponu bude DVD stát 139 korun a bude ke koupi v sérii servisních center Mafra ve velkých městech, i tam si ho případně můžete koupit se slevou na základě kuponu. Pozor! DVD bude v prodeji pouze týden.