Aha! – Třicet případů majora Zemana DVD 10

 

V neděli 27. ledna 2008 vychází další DVD ze série 30 případů majora Zemana. Tentokrát jde opět o kombinaci jednoho dílu ryze kriminálního (Třetí housle) a jednoho s špionážním pozadím (Modrá světla). Cena 39,- Kč

 

 

V pořadí 19. díl z názvem Třetí housle se odehrává v roce 1962. Celé oddělení pražské kriminálky se účastní přísně utajené policejní svatby kapitána Zemana s jeho dávnou láskou Blankou. Ale přímo za zády oslavenců drobní šmelináři směňují nelegálně nabyté valuty. Kapitán Zeman je však ve střehu a neváhá zasáhnout ve službách spravedlnosti… 

 

Hrají: Svatopluk Beneš, Vladimír Brabec, Bohuslav Čáp, Karel Effa, Vlasta Jelínková, Otto Kinský, Luděk Kopřiva, Marie Marešová, Ladislav Mrkvička a další. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dvacátá epizoda Modrá světla nás zavede do roku 1963. Československá kontrarozvědka již delší dobu sleduje činnost televizního redaktora Ivo Holana, který je při svých výjezdech za reportážemi v kontaktu s Arnoldem Hacklem, majitelem baru White Lines v západní zóně rozděleného Berlína. Dokumenty, které původně Holan pro Hackla ukradl, se nakonec stávají osudnými nejen pro redaktora. 

 

Hrají: Josef Bek, Josef Bláha, Vladimír Brabec, Jana Gýrová, Jiří Holý, Rudolf Jelínek, Alena Karešová, Ladislav Křiváček, Svatopluk Matyáš, Ladislav Mrkvička, František Němec a další. 

 

 

 

Údaje o DVD:  

 

 

 

 

Jazyk: česky

Titulky: české pro neslyšící

Formát: 4:3