Časopis Kapr s DVD – Kapr Jarda Vítek a Milan Zelenka

Dnes vyšlo nulté číslo hobby časopisu pro rybáře Kapr a jeho přílohou je DVD s názvem Kapr Jarda Vítek a Milan Zelenka. Cena DVD i s časopisem je 90,– Kč.

Kapr je název nového dvouměsíčního magazínu, který vychází s DVD. K dostání je v prodejnách tisku a také ve vybraných rybářských prodejnách. Obsah DVD je zaměřen na lov kaprů. Délka DVD je 53 minut. Na DVD najdete zajímavosti o lovu kaprů. Například Jarda Vítek vypravuje o své takzvané „vlasové metodě“. Takže pokud dostanete letos na vánoce chuť na kapra, pusťte si toto DVD a třeba vás zase přejde …

Ale vážně – je neuvěřitelné, kolik DVD tématicky zaměřených na rybolov u nás vychází. Jde o tituly jako například „Lov kaprů na českých vodách“, „Jak chytit kapra“, „Jak se loví kapr“, „Kaprařina pro každého“, „Kapři – průvodce moderního kapraře“, a podobně. Zřejmě je to v důsledku nedostatku čistých řek a rybníků a absence ryb v nich. A tak se rybáři místo chození na ryby aspoň dívají na DVD. Časopis Kapr je takovou první mřenkou v našich vodách. Brzy můžeme očekávat vznik dalších časopisů jako například Sumec, Štika, Pstruh, Candát, Okoun, Úhoř, Sleď, Sardinka a podobně. Samozřejmě každá ryba bude mít svoje DVD. Máme se věru, na co těšit.

Z obsahu časopisu:

Chytám svůj život (Lukáš Krása)
Row Runner (Rudy van Duijnhoven)
Návrat po letech I (Jiří Pacovský)
Kouzelné kuličky (Leon Hoogendijk)
Voda snů (Erik Stobbe)
Povídání o koncových montážích (Piet Vogel)
Rozhovor s Jardou Vítkem a Milanem Zelenkou
a spousta dalších zajímavých článků

Příbuzné texty:

• Co vychází na DVD – prosinec 2007