DVD v Intersparu

Pokud jsem tu nedávno nadhodil pár písmenek o aktuální nabídce Hypernovy, tak naváži obdobným tématem. Do InterSparu se sice tak často nedostanu, ale zrovna dnes jsem měl příležitost a nemohl jsem vynechat stojan s DVD.

Díky uvedenému nemohu tedy posoudit, zda jde o nabídku stálou, nebo nějakou výjimečnou akci, ale na jedné straně stojanu se vyjímala řada titulů v běžných krabičkách, všechno za 49,90 Kč:
Šlo o již dobře známé tituly Horem pádem, Pupendo, Pelíšky a Román pro ženy. Jak již vyplývá z toho, že jde o tituly v běžných krabičkách, nejde o výprodej příbalů.
A na straně druhé hromádky titulů v papírových obalech, za shodnou cenu 49,90 Kč. Všechny tituly pocházejí z řady Zlatý fond české kinematografie, ale jsou zřejmě nově baleny a hlavně za novou cenu: č. 9 Hudba z Marsu č. 10 Eva tropí hlouposti č. 11 Starci na chmelu č. 13 Přednosta stanice č. 14 Mezi námi zloději č. 15 Král králů
Lze předpokládat, že nabídka asi nebude všude stejná a že hledání bude trochu loterie, ale pokud Vám některý starší či dříve vydaný titul unikl, můžete zkusit štěstí. Přeji dobrý lov…