Výprodej příbalových DVD

Jak už je naším dobrým zvykem, snažíme se informovat o zajímavých filmových titulech, které se objevují na nosičích DVD. Největší čas v současné době věnujeme informacím o „příbalech“, které jsou žádany nejvíce a o kterých chybí i vzhledem k špatnému marketingu některých vydavatelů více informací. I na našich stránkách jsme byli svědky diskuze, kam mizí neprodané výlisky, resp. kde se dají sehnat případně starší kousky.

Bylo už pouze na ochotě prodejců z novinových stánků jít do určtitého rizika a objednávat větší množství s tím, že budou prodávat jednotlivé filmy i déle než doporučenou dobu jednoho týdne. Všem těmto prodejcům patří náš dík.
Naštěstí vydavatelé si pravděpodobně uvědomili, že není nutné neprodané zboží dávat do „stoupy“, případně někde skladovat a čekat na možný doprodej a rozhodli se řešit situaci rychle – prodat přebytky specializovanému obchodu na výprodeje, kterým jsou prodejny Levné knihy se sítí prodejen ve větších městech.
Před jásotem předem upozorňujeme, že nabídka se může lišit od prodejny k prodejně, je závislá na mnoha faktorech, které nejsme schopny zde postihnout. Zároveň upozorňuji, že u nás nelze žádné DVD objednat, jsme pouze zájmový informační web.
Aktuální přehled nabízených titulů je následující:
Král králů
Král Šumavy
Železný dědek
Ducháček to zařídí
Včelka Mája – Kamarádi z rozkvetlé louky
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
Přednosta stanice
Starci na chmelu
Eva tropí hlouposti
Hudba z Marsu
Mezi námi zloději
30 Případů majora Zemana 1+2 díl
Byl jednou jeden král
Obušku, z pytle ven!
Táto sežeň štěně
Horem pádem
Pupendo
Román pro ženy
Jen počkej zajíci I.
Jen počkej zajíci II.