Novinky na DVD – 34. týden

60 sekund Second Edition – režisérský záznam (Gone In 60 Seconds SE) – Smrt v patách (Deadly Pursuit) – Somrák z Beverly Hills (Down And Out In Beverly Hills) – Dámy nebo nedá mi? (Sorority Boys).

Nově v půjčovnách a prodeji
60 Sekund SE – obal DVD60 sekund SE (Gone In 60 Seconds SE)
akční, USA, 2000, 113 minut, český dabing 5.1
Režie: Dominic Sena
Hrají: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross, William Lee Scott, Scott Caan, James Duval
Legenda mezi zloději aut Randall ‚Memphis‘ Raines (Nicolas Cage) si myslel, že se svou kriminální kariérou navždy skončil. Pak ale dostane zakázku, kterou nemůže odmítnout – musí zachráit mladšího bratra (Giovanni Ribisi) ze spárů místního šéfa podsvětí… Jde o kšeft v jemu blézkém oboru, kradení aut. Tentokrát se ale jedná o největší krádež aut ve vražedném termínu: 50 skvostných bouráků za 24 hodin! A policie je mu v patách…
Bonusy: Rozhovor s Jerry Bruckheimerem, Biografie a filmografie Jerryho Bruckheimera, Akční sestřih – adrenalinové scény (videoklip), Ze zákulisí velkých honiček:
    * Ulice Los Angeles, – Přístav, – Velký skok
Smrt v patách – obal DVDSmrt v patách (Deadly Pursuit)
thriller, USA, 1987, 105 minut
Režie: Roger Spottiswoode
Hrají: Sidney Poitier, Tom Berenger, Kirstie Alley
Dynamický, akční thriller…
Nebezpečný vrah na útěku se ztratí polici v drsné horské divočině. Agent FBI Warren Stantin (Sidney Piotier) tak musí opustit důvěrně známé velkoměsto a vydat se do neznámých končin bez civilizace, kde si není vůbec jistý. Proto musí požádat o pomoc zkušeného stopaře Knoxe (Tom Berenger). Jejich vztah má daleko k přátelství, ale jeden druhého potřebují k přežití…..
 
Somrák z Beverly Hills – DVD obalSomrák z Beverly Hills (Down And Out In Beverly Hills)
komedie, USA, 1986, 85 minut
Režie: Paul Mazursky
Hrají: Nick Nolte, Bette Midler, Richard Dreyfuss
Zoufalý tulák (Nick Nolte) se málem utopí v zahradním bazénu, který patří rodince zbohatlíků z Beverly Hills (Richard Dreyfus, Bette Midlerová). Jeho záchrana však nastartuje neuvěřitelný sled překvapivých a zábavných událostí, které zasáhnou naprosto celou rodinu…
Ztřeštěná komedie, která rozhodně pobaví…
Dámy nebo nedá mi? – obal DVD Dámy nebo nedá mi ? (Sorority Boys)
komedie, USA, 2003, 94 minut, barevný, Dolby Digital 5.1 – česky, anglicky
Režie: Wallace Wolodarsky
Hrají: Barry Watson, Michael Rosenbaum, Harland Williams, Melissa Sagemiller
Když tři zdrcené studenty, šovinisty a playboje, vyhodí z kolejí, mladíci se upnou k poslední zoufalé naději na volný pokoj – D.O.G., spolek Delta Omicron Gamma. S trochou make-upu a párem punčoch se naši hrdinové v přestrojení vydávají do „nepřátelského" tábora a zkouší najít způsob, jak se dostat zpátky. Z první ruky teď vidí, jak žije druhá polovina lidstva. Jejich vlastní neurvalé chování k ženám se k nim z minulosti vrací a pronásleduje je , právě když kráčí v botách na vysokých podpatcích. Divoká a prostopášná komedie, které se dlouho nepřestanete smát!