9 dalších DVD v středečním Aha!

Edice DVD v deníku Aha! se setkala u čtenářů s velkým ohlasem. Deník Aha! zaujal vstřícný postoj a nebojí se zveřejnit ediční plán na nejbližší období. Tím šetří nervy a čas svých čtenářů a zájemců o DVD, kteří přesně ví kdy a co mohou ve své trafice očekávat. Po trojici komedií Zdeňka Trošky Kameňák přijdou další filmové hity. Máte se věru na co těšit. Cena jednotlivých DVD bude stále stejná, tj. 38 Kč (+ 10 Kč cena novin).

26.09.2007 – Dovolená s Adělem
Kdo by neznal nerudného revizora Anděla (v podání výborného Jaroslava Marvana), který terorizuje své okolí. Až krásná dovolená s pracovitými soudruhy ho přiměje, aby změnil své chování k druhým.
03.10.2007 – Anděl na horách
Pokračování úspěšné komedie Dovolená s Andělem rovnež patří do zlatého fondu českých komedií. Revizor Anděl tentokrát dovádí na sáňkách a řeší vztahy ve své rodině.
 
10.10.2007 – Discopříběh
Hit 80. let si pamatují všichni fanoušci Rudolfa Hrušínského nejml. a Ladislava Potměšila. V rytmu písniček Michala Davida s zavzpomínejte s námi na dobu, kdy frčelo disco.
17.10.2007 – Tanec s vlky
Oscarový snímek z dílny Kevina Kostnera se stal trhákem z počátku 90. let. Snímek o lásce, válce a indiánech ale dojme i po letech.
24.10.2007 – Základní instinkt
Napínavý thriller s Michaelem Douglasem a Sharon Stone nezestárnul. A slavná „bezkalhotková“ scéna i další, na svou dobu odvážné erotické scény, dodnes berou dech.
31.10.2007 – Cliffhanger
Sylvester Stallone v roli horolezce, který si klade za vinu smrt své kamarádky, musí čelit bandě nebezpečných zločinců. A jde tu o hodně – o kufry plné dolarů…
07.11.2007 – Nevěsta na útěku
Když romantika, tak s Julií Roberts a Richardem Gerem. Komedie o věčné nevěstě a senzacechtivém novináři je skutečně povedená a vtipná. A dopande, jak jinak, dobře.
14.11.2007 – Po čem ženy touží
Každý muž by asi chtěl vědět, co si ženy myslí a po čem skutečně touží. Notorický svůdník Mel Gibson na chvíli tuto schopnost získá. A dozví se neskutečné věci.
21.11.2007 – Podzim v New Yorku
On je postarší bohatý muž a tak trochu proutník, ona nezkušená dívka. Bláznivě se do sebe zamilují, ale jejich štěstí netrvá dlouho … V hlavních rolích Richard Gere a Winona Ryder.
Příbuzné texty:
• 6 dalších DVD v nedělním Aha!
• DVD ze středečního Aha!
• DVD z nedělního Aha!
• Kde sehnat starší DVD z novin a časopisů?
• Co chystá na DVD deník Aha!
• Co vychází na DVD v září