Nový čas s DVD – Podozrenie (Podezření)

Deník Plus jeden deň není jediným deníkem na Slovensku, který se zabývá vydáváním příbalových DVD. Dalším je deník Nový čas. Ten v edici Nový čas vás baví aktuálně přinesl film od Intersonicu s Monicou Belluci, Morganem Freemanem a Gene Hackmanem Podozrenie (Under Suspicious). Cena je 40,– Slovenských korun.

Ulice tropického přístavu San Juan, na ostrově Portoriko, jsou zaplněné k prasknutí. Koná se tu tradiční festival. Ti, co se veselí ani netuší, že ve městě došlo k dvěma závažným zločinům. V obou případech se stala obětí nezletilá dívka, kterou pachatel před smrtí znásilnil. Bohatý právník Henry Hearst se chystá se svojí o mnoho let mladší ženou Chantal na dobročinný večírek, když se ozve telefon, kterým ho policejní kapitán Victor Benezet vyzve, aby se krátce zastavil na policejní stanici k doplnění výpovědi. Hearst totiž objevil a ohlásil druhou vraždu. Banální vyšetřování se postupně mění v celonoční křížový výslech, při němž je konfrontována i Chantal. Je tu řada indicií, nasvědčujících, že ctihodný a vážený zastánce práva bude postaven mimo zákon. Ve chvíli, kdy se Hearst pod tíhou argumentů dozná, a Chantal připustí, že si dávno všimla manželovy slabosti pro dospívající děvčátka, dostane kapitán Benezet do rukou nezvratný důkaz. Svědčí ve prospěch Henryho Hearsta…

Film vznikl na základě knihy Johna Wainwrighta „Vymytí mozku“ (Brainwash).

Originální název: Under Suspicion
Země původu: USA, Francie
Rok vzniku: 2000
Žánr: krimi
Režie: Stephen Hopkins
Námět: John Wainwright
Scénář: Claude Miller, Jean Herman, Michel Audiard,Tom Provost, W. Peter Iliff

Hrají: Gene Hackman, Morgan Freeman, Thomas Jane, Monica Bellucci, Nydia Caro, Miguel Ángel Suárez, Pablo Cunqueiro, Isabel Algaze, Jacqueline Duprey, Luis Caballero, Patricia Beato, Sahyly Yamile, Hector Travieso, Marisol Calero, Vanessa Shenk, Gelian Cotto, Myron Herrick, Vanesa Millán, Zina Ponder Pistor, Willie Denton.

Produkce: Ross Grayson Bell
Hudba: BT
Kamera: Peter Levy
Střih: John Smith
Bonusy: Trailer, fotogalerie, Filmografie, Z naší nabídky
Formát disku: DVD5
Zvuk: Anglicky 5.1, Česky DD 2.0
Titulky: české
Přístupnost: 15
Region: 2
Délka: 107 minut

© Summit
© 2003 Intersonic

DVD je kromě slovenského obalu zcela „ready“ pro českého diváka. Dabing i menu jsou české.