Překvapení s DVD – Báječný den

Časopis Překvapení opět vydává film na DVD jako přílohu a jako obvykle se jedná o film z kategorie nenáročných romantických příběhů o vztazích, což koresponduje s obsahem a zaměřením časopisu. Hlavním tahákem filmu je ústřední herecká dvojice Michelle Pfeiffer a George Clooney. Vychází v pondělí 13. srpna 2007. Cena časopisu i s DVD je 99,– Kč.

Romantická komedie o zmeškaném výletu, neodkladných pracovních povinnostech a lásce. Michelle Pfeiffer nemá dobrý den. Do toho se připletl George Clooney, který jí na náladě nepřidal. A jejich děti neustále překážejí a zlobí. Jenže protiklady se přitahují, a tak na konci pošmourného dne vzplane láska jako trám.
Země původu: USA
Rok vzniku: 1996
Délka: 108 minut
Originální název: One Fine Day
Scénář: Terrel Seltzer, Ellen Simon

Režie: Michael Hoffman
Hrají: Michelle Pfeiffer, George Clooney, Mae Whitman, Alex D. Linz, Charles Durning, Ellen Greene, Joe Grifasi, Anna Maria Horsford, Sheila Kelley, Michael Massee, Amanda Peet, Holland Taylor, Michael Badalucco, Susan Anbeh

Film byl nominován na Oscara a získal dalších 5 nominací a 4 ceny, jako například ocenění herečky Michelle Pfeiffer za nejlepší herecký výkon cenou Blockbuster Entertainment Awards. Mae Whitman získala cenu Young Artist Awards za svůj výkon jako nejlepší herečka v kategorii pod 10 let.