Men’s Sports s DVD – Young Sluts 13

V časopisech a novinách vycházejí nejen DVD s filmy jakožto tvůrčími díly světové kinematografie, ale i ryze účelové DVD, např. různé instruktážní filmy apod. Příkladem toho je i časopis Men’s Sports, který přináší DVD z kolekce Hustler, určené pro pány. I když se recenzování tohoto žánru nehodláme systematicky věnovat, pro informaci o tom, co vše na příbalových DVD u nás vychází se o tomto časopisu s DVD alespoň krátce zmíníme.

Časopis Men’s Sport jak už název prozrazuje je zaměřen především na mužskou část populace. To je poměrně široký záběr, takže šance na úspěch se tím znásobuje. Ostatně maskulinně orientovaných časopisů není zdaleka takové kvantum jako různých magazínů pro ženy. Časopis se věnuje sportu, politice, společnosti, kultuře, aktuálním událostem, technice. Dále v něm naleznete témata jako auto-moto, křížovky, sudoku a horoskopy.

Lechtivé filmy tvoří v dnešní video produkci nezanedbatelný objem. Můžeme proti tomu protestovat, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžeme dělat. O tento žánr je u nás po letech úplné absence stále zájem, i když se nejedná zrovna o nějaké umělecké skvosty. To však ani není cílem autorů. Dějová linka těchto filmů je většinou velice nenáročná a přímočará. Hlavním předmětem je spíše prezentace fyzických předností, kterými hlavní protagonisty obdařila sama příroda.

DVD není nijak lokalizováno do češtiny. Ostatně to ani není zapotřebí. Děje odehrávající se na obrazovce jsou na celém světě pochopitelné i bez bližšího komentáře, a „dialogy“ hlavních postav sestávají především z citoslovců, kterými vyjadřují své momentální pocity. Pouhý zvuk bez obrazu občas připomíná procházku v zoologické zahradě.

Seznam kapitol:
Lauren Phoenix
Anne Harlow
Navaeh
Betty & Amberlina
Morgan & Haley
Zvuk: anglicky, německy
Titulky: řecky, italsky, portugalsky
Bonusy: Preview, Fotogalerie, Making Off
Délka: 85 minut

© LFP Video Group, LLC
.
Cena časopisu i s DVD je 39,– Kč. Číslo 91 s titulem Young Sluts 13 stojí 39,– Kč. Film je do 18 let nepřístupný a časopis s DVD by měl být rovněž mládeži pod tuto věkovou hranici neprodejný.
Příbuzné texty:
• Cassia Riley
• Co vychází na DVD v září
• Kde sehnat starší DVD z novin a časopisů