Sport – Země policajtů

Ve středu 17. října 2007 přichází deník Sport s dalším filmem z edice „Pro nás chlapy“, hvězdně obsazené drama Země policajtů. Cena 39,- Kč. Nikdo není nad zákonem.

Film v hlavních rolích se Sylvesterem Stallonem, Robertem De Nirem Harveym Keitelem vypráví o vraždě, korupci a jednom odvážném muži. Fredy Heflin (Stallone ve své životní a kritiky velmi oceňované roli) je obyčejný maloměstský šerif, který má sen stát se newyorským policistou. Při záchraně milované ženy však částečně ohluchne. Navíc celý Heflinův život se má změnit… Nejdříve objeví důkaz o vraždě, která měla vypadat jako sebevražda, a posléze také o korupci mezi policisty. Freddy si pak musí vybrat mezi muži, kteří byli jeho vzory , ženou, kterou zbožňuje, a zákonem, který má prosazovat.

Sylvester Stallone získal za tento film na filmovém festivalu ve Stockholmu v roce 1997 cenu nejlepšího herce.

Žánr: krimi / thriller / drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 1997

Původní název: Cop Land

Délka: 101 minut

Režie: James Mangold

Scénář: James Mangold

Hrají: Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta, Robert De Niro, Peter Berg, Janeane Garofalo, Robert Patrick, Michael Rapaport, Annabella Sciorra, Noah Emmerich, Cathy Moriarty, John Spencer, Frank Vincent, Malik Yoba, Edie Falco, Paul Calderon, Deborah Harry, Robert John Burke, John Ventimiglia, Method Man, Tony Sirico, Graciela Lecube

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: z naší nabídky