Filmag Extra 6 – Dvě dábělské oči

Na světě se neustále děje plno věcí, při kterých i tomu nejotrlejšímu člověku vstávají vlasy hrůzou. Dnes 4. října 2007 vychází Filmag Extra 6 s podtitulem Kniha hrůzy a s filmem Dvě dábělské oči. Cena 76,– Kč.

Jsou věci mezi nebem a zemí, o kterých občas slýcháváme, ale tuhne nám při tom krev v žilách a dělá se nám špatně, nebo jak se v odborných kruzích říká „šoufl“. Prožít bychom je nechtěli, ale posedět v potemnělé místnosti u svíčky a tiše pročítat krví psané řádky od nichž se odráží stříbřitý úplněk – to je přeci jenom o něco příjemnější, než cítit shnilou čelist nemrtvého souseda v oblasti, kde by se měla nacházet pevná lebka. Filmag Extra vám tentokráte přináší výběr povídek, jejichž hlavním jmenovatelem je právě strach a hrůza! To že je to téma oblíbené svědčí i to, že redakci podpořilo několik externistů svými vydařenými kousky. Pokud máte chuť se bát a nechat trnout svou krev v úzkých žilách – tak neváhejte. Dnes si čistokrevnou hrůzu můžete koupit i ve vaší trafice.

A samozřejmě k parádním povídkám jako bonus získáte zásadní snímek dvou mistrů hororu George A. Romera a Daria Argenta „DVĚ ĎÁBELSKÉ OČI“!