Slovensko – 43. týden

Dostihy vydavatelů novin se začaly už i na Slovensku. Deník Nový čas přešel do protiútoku. Původně totiž začal s příbalovými DVD jednou týdně. Po té, co konkurenční Plus jeden deň začal vydávat DVD 2 krát týdně, zařadil do svého repertoáru úterkové filmy pro děti. Od tohoto týdne však vychází s příbalovými DVD už třikrát za týden, a to v pondělí, středu a pátek…

S vydáváním příbalových DVD pokračuje i Vapet, denníky Plus jeden deň a SME, dvojtýdeník TV Svet a občas i týdeníky EUROTELEVÍZIA a Nový čas pro ženy.
Na co se tedy na Slovensku těšit v tomto týdnu?

VAPET Vás baví – 48,– Sk

23.10.2007 – Hroši v Africe
Bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip. Tentokrát se rozhodnou pro podnikání v oblasti cestovního ruchu a otevřou si cestovní kancelář pod tropickým africkým sluncem. Jako rození smolaři však nemají lehký život a na jejich výpravy šokovaní turisté jen tak nezapomenou. Zejména pokud měli tolik nerozumu, že si s nimi chtěli zahrát karty. Hůř už totiž mohli dopadnout jen ti, kdo si dovolili ohrožovat zvířata, která oba svérázní průvodci potřebovali pro své podnikání.

Denník Nový čas – 43,– Sk

22.10.2007 – Utrhnutý ze řetězu
Tohle je příběh o Dannym (Jet Li), otrokovi, který většinu života strávil bez jakéhokoli vzdělání. S osobností a myšlením malého dítěte se naučil pouze jedinou věc: jak bojovat. Jeho vlastník Bart (Hoskins) jej donutil nosit obojek. Danny byl vybrán jako bojující stroj, bojující v ilegálních gladiátorských klubech, kde pro Barta vydělává spousty peněz. Po autonehodě, při které Bart upadne do kómatu, se Danny setká se slepým ladičem klavírů (Freeman), který žije na útěku před lidmi, o kterých ví určité pikantnosti. Používá hudbu, aby naučil Dannyho o světě a pomohl mu stát se člověkem…

24.10.2007 – Slavný lovec Pampalini
Čau! Jsem slavný lovec Pampalini. Nenahraditelný, spolehlivý, nikdo neslyšel o Pampalinim? Uf! Ani chvilku odpočinku, Pampalini sem, Pampalini tam! Pampalinimu stačí natáhnout ruku a už drží zvíře. Nevěříte? To vám dokážu ve svých příbězích.
Názvy jednotlivých epizod:
01. Hroch
02. Lev
03. Medvěd
04. Tapír
05. Kondor
06. Had

26.10.2007 – Policajt nebo rošťák
Ve filmu Policajt nebo rošťák je Jean-Paul Belmondo přesně takový, jakého ho mají diváci nejraději. Tvrdý, neústupný, trochu samotářský, ale především vždy obklopen krásnými ženami a vždy nad věcí. Do Nice přijíždí inkognito divizní komisař oddělení vnitřního vyšetřování Stan Borowitz, specialista na čistky uvnitř policie. Vše totiž nasvědčuje tomu, že nedávno zavražděný komisař Bertrand byl v úzkém spojení s místní mafií. A není zdaleka sám. Policejní inspektoři Rey a Massard jsou do vraždy přímo zapleteni, je tedy nutné je usvědčit a policii očistit. Borowitz má vlastní netradiční prostředky a postupy a rozhodne se vyvolat válku gangů, která by jako první vydala oba zkorumpované inspektory. Nečekaný příjezd neposlušné dcery Charlotty vše zkomplikuje.

O ostatních titulech jsme Vás už informovali, a tak jen pro pořádek…
Denník Plus jeden deň – 43 Sk
23.10.2007 – Pat a Mat 3
25.10.2007 – Pat a Mat 4
Denník SME – 99 Sk
26.10.2007 – Červené víno I-II
Příbuzné texty:
• Plus jeden deň – říjen a listopad
• Slovensko – 42. týden
• Slovensko – 41. týden
• Nový čas – Sněhurka navždy šťastná, Kulový blesk
• Medená veža
• Další novinky na DVD ze Slovenska
• Příbalová DVD na Slovensku – novinky
• Co vychází na DVD na Slovensku
• Slovenský film 70. let
• Plus jeden deň – co vychází v říjnu 2007
• Plus jeden deň – Tři veteráni
• Plus jeden deň – Marečku, podejte mi pero
• Plus jeden deň – Tři oříšky pro Popelku
• Plus jeden deň – Jak vytrhnout velrybě stoličku