Slovensko – 44. týden

Už se stalo jakýmsi pravidlem, že každé pondělí večer si řekneme co nového vychází v aktuálním týdnu na Slovensku. Nejinak tomu bude i tento týden. Takže přehled příbalových DVD vycházejících na Slovensku ve 44. týdnu je zde:

VAPET Vás baví – 48,– Sk
1.11.2007 – Souboj cti
Hlavní postavou dobrodružně akčního příběhu je mladý newyorský muž Christopher Dubois, který s přáteli okrade místního mafiána a na útěku před jeho zabijáky se omylem ocitne na palubě lodi pašeráků zbraní. Ti se ho chtějí zbavit, ale před smrtí v zubech žraloků ho zachrání útok pirátů vedených elegantním lupičem Dobbsem. Chris se k pirátům přidá spolu s nimi pokračuje v cestě v naději, že se dostane zpět do New Yorku. Dobbds ho však vysadí na siamském ostrově, kde prodá svůj lup starému zákazníkovi, mistrovi bojových umění Khaovi. Ten si všimne jeho dovednosti, pokud jde o bojová umění a zařadí ho mezi své svěřence. O půl roku později se Chris opět setká s Dobbsem a požádá ho, aby mu pomohl dostat se do tibetského kláštera, kde se má konat velký turnaj v bojovém umění. Sjíždí se na něj zápasníci celého světa a hlavní cenou má být velká socha draka, celá z ryzího zlata. Dobbs souhlasí, ale protože nevěří v Chrisovo vítězství, vmyslí si vlastní plán, jak se zlaté sošky zmocnit. A zatímco on připravuje drzou loupež, Chris Dubois se řadou soubojů propracovává do finálového střetnutí, kde na něj čeká brutální zabiják, mongolský válečník Khan.
Denník Nový čas – 43,– Sk
29.10.2007 – Ospalá diera
Začíná Halloween, a to je čas bát se. Když se kamarádi Nick a Kate vydají hledat halloweenskou dýni, ještě netuší, že pověstná dýně, kterou najdou, je začarovaná. Duch Nathaniel jim ale prozradí, že patří bezhlavému jezdci, který ji právě dnes pilně shání. Totiž jenom dnes a pouze o půlnoci si ji může nasadit na krk a získat tak zpět svou hlavu. A kdyby se mu to povedlo, městečko Sleepy Hollow by strašil dalších sto let. Jak mu v tom zabránit? A kolik zlodějů, duchů, příšer a strašidel Nick a Kate cestou potkají?
31.10.2007 – Velký šéf
Několik let po velké vlakové loupeži na trati Glasgow – Londýn zveřejnila britská policie zprávu, že šéfem lupičské bandy byl muž s mimořádně velkým mozkem, který ve chvíli napětí neudrží hlavu zpříma. V té době prchá z francouzského vězení drobný zlodějíček Artur za pomoci svého přítele Anatola. Samozřejmě se cesty lupičů různého kalibru zkříží a…
2.11.2007 – Deník Bridget Jonesové
Bridget Jonesová je trochu kulatější „třicítka“, která má ve svém životě zdánlivě jednoduchá a splnitelná přání – shodit nějaké to kilo a najít opravdový vztah. Jenže právě v roce, do něhož vstoupila s bezpočtem předsevzetí a rozhodnutím vést si deník, se to na jeho stránkách hemží pohromami. Především se zamilovala do svého pohledného šéfa, aby časem zjistila, že je jen „bokovka“, protože „stálice“ je nejen vychrtlá, ale navíc bohatá. Dala proto výpověď v nakladatelství, kde ji to celkem bavilo, a vrhla se střemhlav na kariéru televizní moderátorky, což zdaleka, jak zjišťuje, není profese jen o úsměvů a úspěchu. Její matka, ochotná ještě včera udělat vše pro blaho a sňatek své dcery, z ničeho nic dělá vše pro jakéhosi obstarožního seladona a tatínek tomu všemu s tragickým výrazem tiše přihlíží. K čemu dobře míněné rady přátel, když se Bridget cítí jako kulový blesk. Ještě že je, čas od času, po ruce lahvička oblíbeného Chardonnay a stále na dosah krabička cigaret. Jenže pak se v jejím životě stane něco, s čím skutečně vůbec nepočítala. Kdo by to také do toho nadutého Marka řekl… S postavou Bridget Jonesové se seznámili nejprve čtenáři britského deníku Independent (1995). Týden co týden si mohli přečíst vtipnou, suchým ostrovním humorem nahlíženou kapitolu z deníku mladé, svobodné ženy s nevídaným talentem na maléry a trapasy. O rok později vznikla knížka a její mimořádný úspěch rozhodl o cestě na plátno.
Nový Čas pre ženy (týdenník)
30.10.2007 – Miláčik – 79,90 Sk (11,90 Sk cena časopisu + 68 Sk cena DVD)
O ostatních titulech jsme Vás už informovali, a tak jen pro pořádek…
Denník Plus jeden deň – 43 Sk
30.10.2007 – Sněženky a machři
02.11.2007 – Což takhle dát si špenát
Denník SME – 99 Sk
02.11.2007 – Ružové sny
Příbuzné texty:
• Slovensko – 43. týden
• Plus jeden deň – říjen a listopad
• Slovensko – 42. týden
• Slovensko – 41. týden
• Nový čas – Sněhurka navždy šťastná, Kulový blesk
• Medená veža
• Další novinky na DVD ze Slovenska
• Příbalová DVD na Slovensku – novinky
• Co vychází na DVD na Slovensku
• Slovenský film 70. let
• Plus jeden deň – co vychází v říjnu 2007
• Plus jeden deň – Tři veteráni
• Plus jeden deň – Marečku, podejte mi pero
• Plus jeden deň – Tři oříšky pro Popelku
• Plus jeden deň – Jak vytrhnout velrybě stoličku