Atypfilm – Kluci to taky chtěj

Atypfilm na svých stránkách zveřejnil plán na měsíc září a na čtvrtek 18. září 2008 potvrdil již dříve oznámený a odložený titul Kluci to taky chtěj za 49,- Kč. Komedie o tom, jak to vidí ten v kalhotách! ON je stále s vámi. Nosíte ho všude a za každého počasí. A na Floriána dokonce mluví…

Ovšem pozor, všechno špatně, zpátky na stromy. Podle zveřejněné stručné upoutávky na stránkách Atypfilmu a názvu jsme přinesli informace o jiném filmu. Tedy, tak úplně jiném zase ne. Jak nás v komentáři níže upozornil pozorný čtenář-divák, nalezené údaje se týkaly pokračování (ano, i takovéhle filmy mívají pokračování). Tudíž jde o titul s dřívějším názvem Kalhoty v pozoru, nově Kluci to taky chtěj aneb mravenci v kalhotách.

Patnáctiletý Florian si žil docela klidně, ale jednoho rána se probudí a zjistí, že jeho peřina se na jednom místě podivně zvedá a navíc tam někdo mluví a má velmi vyhraněné názory na Florianův sexuální život. Netrvá dlouho, aby Florian pochopil, že za všechno může jeho penis, aneb jak sám sebe označil, jeho nový nejlepší přítel. Nabádá ho, že je čas vyjít ze stínu a začít si užívat život – na světě je totiž tolik krásných děvčat! Protože rodiče mu svými infantilními přirovnáními a zmateným pokusem o vysvětlení role jeho lulu pro budoucí život příliš nepomohli, obrátí se nic nechápající Florian na zkušenějšího spolužáka Red Bulla, který se vyzná, přestože jeho vědomosti jsou také poněkud útržkovité.

Situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Florián ponoukán svým novým přítelem rozhodne přijít o panictví s krásnou spolužačkou Leoni, atraktivní blondýnkou, se kterou vytváří dvojici v chystané školní hře. Potíž je nejen v tom, že Leoni je poněkud namyšlená, ale také fakt, že chodí s největším školním rváčem Kaiem, který se o ni rozhodně nehodlá dělit. A kdo si nedá pozor a zírá do dívčina výstřihu o chvilku déle, než se mu líbí, ten může počítat s nějakou nepříjemností, počínaje rozházeným učením, konče hlavou vykoupanou v záchodové míse.

 

Florian je však spolužačkou natolik posedlý, že si vůbec nevšímá nejen těchto rizik, ale ani laskavé, ale ne tak atraktivní kamarádky Lisy, která je do něj beznadějně zamilovaná a marně se pokouší upoutat jeho pozornost. Nakonec se sice Florian dostane s Leoni na schůzku, připraven nastudováním všech poloh Kamasutry a několika poučnými telefonáty, ale všechno nakonec dopadne úplně jinak.

 

 

Žánr: Komedie

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2000

Délka: 70 minut

Původní název: Harte Jungs / Ants in the Pants

Světová premiéra: 30. března 2000 – Německo

Režie: Marc Rothemund

Scénář: Granz Henman

Produkce: Bernd Eichinger, Martin Moszkowicz, Christoph Müller

Hudba: Johnny Klimek, Xaver Naudascher

Kamera: Hans-Günther Bücking

Společnost: Constantin Film Produktion

Natáčeno: Augsburg, Bavaria, Germany

 

Hrají: Tobias Schenke (Florian Thomas), Axel Stein (Red Bull), Luise Helm (Lisa), Mina Tander (Leonie), Björn Kirschniok (Kai), Nicky Kantor (Schumi), Tom Lass (Dirk), Sascha Heymans (Casper), Sissi Perlinger (matka), Stefan Jürgens (otec), Christian Schneller (von Winterfeld), Andrea Sawatzki (Aunt Zelda), Ludger Burmann (trenér), Tina Ruland (učitelka matematiky), Katharina Blaschke (Müllerová), a další



Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 německy, česky
Titulky: česky
Obraz: PAL 16:9
Bonus: nějaký údajně ano