Pondělní Aha! – Crossroads

Známý český velikán Jára Cimrman používal ve svých symfonických skladbách motiv očekávání následovaný motivem zklamání. Tuto taktiku zvolili v poslední době někteří vydavatelé příbalových DVD. Po zklamání z toho, že se včera na pultech neobjevily očekávané Dva roky prázdnin a dnes třetí disk Ženy za pultem přidejme třetí zklamání: namísto očřekávaného Posledního pokušení Krista zítra vyjde jeden z filmů, které si zaslouží nálepku "totální odpad": romantická komedie s Britney Spears Crossroads. Cena 44,- Kč.

Je možné, že film Poslední pokušení Ježíše Krista vyjde v náhradním termínu, ale bohužel informace kdy se tak stane, však zatím není známa.Jediným pozitivem tak je, že zítra můžete ušetřit 44,- Kč.
Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. 

Režie: Tamra Davis
Námět: Shonda Rhimes
Hrají: Britney Spears, Anson Mount, Zoe Saldana, Taryn Manning, Dan Aykroyd, Justin Long, Kim Cattrall, Katherine Boecher, Branden Williams, Brandon Henschel,  Madonna, Shonda Farr
    

Předběžné údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 16:9
Zvuk:česky, anglicky
Titulky: české
Délka:93 minut