Blesk – Mr. Bean 1

Kdo by neznal Mr. Beana. Představovat tuto komediální figurku by bylo asi nošením dříví do lesa. Bliží informace jste si mohli přečíst o jeho představiteli, herci Rowanu Atkinsonovi zde.  Ve středu 1. října 2008 si můžete zakoupit DVD Mr. Bean 1 za 49,- KčBlesku.

MR. BEAN
Někteří lidé jiným prostě nepomohou. Jako třeba můj spolužák během zkoušky: jestli budu mít víc než 2% správně, budu moc překvapený. Nebo ten slídivý chlápek na pláži a ten nafoukaný starý trouba v kostele, když jsem se tak zoufale snažil neusnout! Jsou prostě k ničemu, spousta z nich.
Tiger Television Ltd. / 1989 /  24:26 minut

DOBROU NOC, PANE BEANE
V nemocnici mi došla trpělivost, ale užil jsem si nádherné chvíle na zámku Windsor. Později jsem trochu trpěl nespavostí, díky které jsem ale nakonec předvedl jednu z mých nejlepších imitací zvířete za dlouhé roky (i kdybych si to měl jen namlouvat).
Tiger Aspect Productions Ltd. / 1995 / 24:00 minut

POZOR NA DÍTĚ, PANE BEANE
Chystal jsem se strávit příjemný den v zábavním parku, když se tohle dítě zjevilo doslova odnikud! A poté, co mne označkovalo velkým smradlavým znamením, jsem skončil u vyměňování plenek (BRRRRRRR. Nasaďte plynové masky!!). Díky bohu, brzo letělo zpátky k mamince (Ne doslova!) a všechno bylo fajn. Dokud jsem se nevrátil zpátky do auta…
Tiger Aspect Productions Ltd. / 1993 / 24:17 minut

 

TRAMPOTY PANA BEANA
Proč musí být můstek na skákání do bazénu vysoko jako Mount Everest? Stejně jsem si vyhledal v parku lavičku a připravil si na ní ten nejchutnější sendvič. Cítil jsem se mnohem lépe až dokud… BRRRRRRRRR!! Horor!!
Tiger Television Ltd. / 1990 / 24:32 minut  
Hraje: Rowan Atkinson
Napsal: Rowan Atkinso, Richard Curtis, Robin Driscoll s Benem Eltonem
Hudba: Howard Goodal
Režie: John Howard Davies, John Birkin, Paul Weiland
Produkce: Peter Benett-Jones

Předpokládané parametry DVD (dle vydání Bonton Film, bonusy asi nebudou):

Obraz: barevný, PAL, .33.:1

Zvuk: anglický 2.0

Titulky: anglické, bulharské, polské, turecké, řecké, rumunské

Délka: 171 minut

Typ disku:

Regiony: 2,4
Bonusy: Nejlepší kousky – vzpomínky pana Beana na dobré (i špatné) časy z posledních let. Dále obsahuje výběr těch neojblíbenějších momentů ze seriálu.