Vapet pro každého – Dempsey a Makepeaceová 2. DVD

Je to už nějaký čas, kdy se na pultech díky Vapetu a jeho edici pro každého objevilo první DVD s policejní dvojkou, známou z televize. Ale až teď, ve středu 29. října 2008 se dočkáme pokračování – Dempsey a Makepeaceová DVD 2 za 48,- Kč.

Newyorský policajt James Dempsey přijíždí do Anglie jako posila elitní jednotky. Jeho partnerkou je seržantka Harriet Makepeaceová, se kterou se příliš neshodnou ve vyšetřovacích metodách. Postupně ale zjistí, že společně tvoří skvělý tým.

 

Disk obsahuje dvě epizody:

 

3. NAPADRŤ (The Squeeze-18.1.1985) – Dempsey a Makepeaceová musí vyřešit kuriózní krádež auta převážejícího značnou sumu peněz

 

4. VÝHRA (Lucky Streak-25.1.1985) – Dempsey a Makepeaceová jsou pověřeni diskrétním vyšetřováním loupežné vraždy v londýnském kasinu

 

Žánr: TV seriál / Krimi

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1985

Délka: 96 minut

Původní název: Dempsey & Makepeace

Režie: Tony Wharmby

Scénář: 3. Jesse Carr Martindale / 4. Dave Humphries

Společnost: Golden Eagle Films / London Weekend Television

Natáčeno: Kent a Londýn, Velká Británie / New York, USA

Hrají: Michael Brandon (poručík James Dempsey), Glynis Barber (detektiv seržant Harry Makepeaceová), Ray Smith (superindentant Gordon Spikings), Tony Osoba (seržant Charles Chas Jarvis)

3. Robert Blythe (Frank), Colin Edwynn (Charlie), Jonathan Strait (Teryy Bayliss), James Beckett (Mikel Spiceri), Andrew Bradford (první střelec), John Moreno (Reynolds), Eddie Stacey (druhý střelec), Trevor Byfield (Chentru Spiceri), Maureen Sweeney (Gloria), Stephen Lawrence (Wesley), Mike Warburton (chlapec na kole), John Malcolm (Sammy Bryce), Joanne Good (Reynoldova přítelkyně)

4. Genevieve Allenbury (Roz James), Robert Austin (Peter Ferris), Raymond Brody (Prince Razul), Peter Cleall (Stephen Crane), Paul Foulds (Graham Locke), Greg Powell (ochranka), Trevor Ray (Roger Watts), Tony Stephens (Nick), Tim Stone (pokladní), Christopher Strauli (James Bessel), Debbie Wheeler (Annabel)

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky (původní dabing Slovenské televize)

Titulky: česky

Obraz: DVD5 PAL 4:3

Bonus: žádný