Filmhouse dětem – Flipper & Lopaka 4

Po dnešku se už zdá skoro jisté, že po uvedení dětské ediční řady DVD se společnost  Filmhouse trozhodla  posunout "klasickou" středeční edici Filmové návraty. Jak si jinak vysvětlit, že po zpoždění Monte Christa již druhou středu nevyšel v ohlášeném termínu plánovaný titul? Ale ve hře je i možnost, že vše je způsobeno včerejším státním svátkem, který posunul i jiné tituly. Každopádně aspoň ti nejmenší se dočkali: na stáncích je dnes již druhé DVD Flipper & Lopaka, označené poněkud nicneříkajícím číslem 4. Po vydání DVD Kouzelný lék jde o další díly této dvojice. Cena 49,- Kč.

Nedaleko jednoho překrásného exotického ostrova naváže delfín Flipper celoživotní přátelství s malým chlapcem, kterého zachrání před utonutím.

Spolu s dalšími přáteli, žijícími v moři, bojují proti zákeřným zločinům ohrožujícím světový mír a prožívají přitom spoustu napínavých dobrodružství.

Flipper a Lopaka je australský animovaný seriál založený na světově známém příběhu defína Flippera. Navzdory svému původu je úspěšný ovzláště v Evropě, kde si získal srdce dětí. Flipper zachrání malého polynéského chlapce Lopaku před utopením. Lopaka se učí plavat a zjišťuje, že rozumí řeči ryb pod vodní hladinou.  Společně pak prožijí mnoho příhod a dobrodužství u ztraceného podmořského města Quetzo.

Obsah DVD:

01. Obří kosti – (Big Bones) 24:18
02. Duchové a příšery – (Ghosts and Monsters) 24:18
03. Legenda o mořském drakovi (Legend of the Sea Dragons) 24:18
04. Bouřlivá polévka (Electric Soup) 24:18

Animační studio: Flying Bark Productions

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: česky DD 5.1, slovensky  DD 5.1, anglicky DD 5.1, maďarsky DD 5.1

Titulky: —
Délka: 98 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: 2
Bonusy: —