Mirax – Horseland – Jezdecký klub 1

Daleko v nádherné přírodě existuje úžasné místo jménem Horseland – komplex stájí, zelených pastvin a jezdeckých stezek v hlubokém, tmavém lese. Na tomto místě se odehrávají dobrodružství tří holek a jednoho chlapce ve věku 11-12 let. DVD Jezdecký klub 1 vyšlo v sobotu 22. listopadu 2008 od vydavatelství Mirax. Cena 39,- Kč.

V jezdeckém klubu se naučí všechno o kamarádství, věrnosti a porozumění. Ovšem důvodem, proč je Jezdecký klub Horseland tak výjimečné místo, jsou koně a další zdejší zvířata, která dokáží mluvit… alespoň spolu navzájem.

Jezdecký klub HORSELAND je ukryt v hloubi lesa úchvatné krásné krajiny. Příběh vypráví dobrodružství čtyř teenagerů, tří holek a jednoho kluka. Během času, kdy se postupně učí všechno, co je spojeno s koňmi a jezdectvím, vznikne mezi nimi opravdové přátelství. Osvojí si výcvik koní, prožijí vzrušení při dostizích s překážkami a naučí se vše o chovu zvířat. Avšak zvířata žijící v jezdeckém klubu mají jednu velmi zvláštní vlastnost: všechna umějí mluvit… alespoň mezi sebou.
Obsah DVD:
01. Nemůžeš soudit holku podle toho, jak vypadá
02. Někdy vyhraješ, někdy prohraješ
03. Zpátky v sedle
04. Pozor, vlk
05. Lesní požár
Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 maďarsky, DD 2.0 rumunsky
Titulky: —
Délka: 107 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: Hlavní postavy a jejich koně, Galerie, Upoutávky