Aha! – Columbo DVD 1

 

Před nějakou dobou se na zadní straně obalu jednoho DVD z Aha! objevilo avízo, že v pondělním vydání začne vycházet Columbo. Konkrétně měl vyjít již 6. října 2008 . Nakonec se tak ale nestalo, a v diskuzích se objevily různé domněnky, padala slova jako válka vydavatelů, apod. Příznivci Columba, kterým se zdála nabídka Amercomu nevýhodná, se však dnešním dnem dočkali. První dva pilotní díly vyšly ve čtvrtek 4. prosince 2008 za cenu 49,- Kč

 

Sice nakonec vyšly jiné díly, než byly avizovány, a DVD není v pondělním Aha! ale ve čtvrtečním, ale to myslím nikomu zas tak nevadí. Jedná se o díly Vražda na předpis a Výkupné za mrtvého.

Vražda na předpis

Psychiatr doktor Ray Flemming má poměr se svou pacientkou Joan Hudsonovou. Společně s milenkou zosnuje vraždu své bohaté manželky Carol. Jeho pečlivě připravené alibi se zdá být neotřesitelné, ovšem jen do chvíle, kdy se vyšetřování ujímá poručík Columbo. V hlavní roli v českém znění Dalimil Klapka.

Originální název: Columbo: Prescription Murder

Výkupné za mrtvého

Advokátka Leslie Williamsová zavraždí svého manžela a tělo hodí do moře. Na svůj záznamník nahraje vzkaz od údajného únosce. Vyšetřováním je pověřen poručík Columbo, jemuž pomáhá dcera zavražděného. V hlavní roli v českém znění Dalimil Klapka.

Originální název: Columbo: Ransom for a Dead Man

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky, DD 2.0 polsky
Titulky: české
Délka: 186 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —