Mirax – Nouky a jeho přátelé – DVD 1

Plyšáky má každý rád, hlavně medvědy, ale i ostatní zvířátka mohou v plyšovém provedení vypadat přitažlivě. Třeba kráva, osel, nebo hlemýžď či žížala. I když brát si do postele osla, no nevím nevím, zvlášť když je to pako. Doporučuji spíš toho medvěda a žížaly jen takové ty z v pytlíku, vyrobené z materiálu který se nazývá želé jedlé kyselé. Pak si je můžete strkat klidně i do pusy. DVD Nouky a jeho přátelé 1 vychází ve čtvrtek 11. prosince 2008 v edici Mirax. Cena 39,- Kč.

Medvídek Nouky, oslík Paco a kravička Lola jsou tři velcí kamarádi, kteří spolu žijí v Noukyho barevném domečku. Zpívají s hrnci a pokličkami, cestují vlakem, který řídí malá rybka, skáčou na trampolíně, aby mohli jíst z oblaků, nebo se pokouší postavit domek pro žížalu Zuzku. Každá hra, každá malá pošetilost je příležitostí pro naše kamarády, aby pochopili některé z drobných tajemství všedního života. Počínaje záhadou, kde se bere stín, přes odhalení, jak vznikají barvy duhy nebo tóny hudby, budou Nouky, Paco a Lola objevovat tajemství světa, který je obklopuje…

Toto DVD jsme zhotovili proto, abychom dopřáli příjemnou zábavu dětem i jejich rodičům. Poučné příběhy Noukyho způsobí radost malým i velkým. Dobrodružství, které prožijí Nouky, Paco a Lola, jsou plná něžnosti a pomohou dětem objevit malé zázraky každodenního života.

DVD obsahuje 13 kapitol:

01. Svačina pro Noukyho
02. Lolin obraz v zrcadle
03. Noukyho sen
04. Koncert Noukyho a Paka
05. Noukyho skládanka
06. Přípiš mnoho sušenek
07. Stín Loliny hračky
08. Beruška se koupe
09. Nouky objevuje zahradu
10. Barvy na obloze
11. Lola a bouřkové mraky
12. Legrace v dešti
13. Žížala Zuzana

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 slovensky, DD 2.0 maďarsky, DD 2.0 rumunsky
Titulky: —
Délka: 67 minut

Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: —