Aha! – Zkouška věrnosti

 

Určitě jste si všimli, že někdo DVD vydávat přestal, někdo naopak chrlí stále víc a víc. Pod hlavičkou Aha! by se tak ve středu 21. ledna 2009 měl objevit ještě jeden snímek Zkouška věrnosti, také za 49,- Kč. I když otázka je, kdo na obalu bude jako vydavatel nakonec uveden. A nakonec – ve středu se tento titul na pultech neobjevil, takže uvidíme, jestli a kdy… Nakonec  na pultech až v pátek 13. února 2009.

 

Obchodník Herbie Le Blanc, vydělávající slušné peníze ve stavebnictví, je ženatý s bývalou modelkou, která je o třicet let mladší.

 

 

 

Má však problémy se srdcem a rád by dal pro všechny případy své záležitosti do pořádku a odkázal veškerý majetek manželce Lilly. Nejprve se však chce ujistit, že ho doopravdy miluje a proto ji podrobí testu věrnosti.

 

Najme si pohledného Jima Maloneho, který je u něho zaměstnán a po večerech studuje práva, a nabídne mu padesát tisíc dolarů, pokud se mu podaří Lilly svést.

 

 

 

Pak odjede na obchodní cestu a Jimmy má týden na to, aby se s Lilly intimně sblížil. Krásná žena odolává všem milostným návrhům, přestože se jí Jimmy líbí, ale když zjistí, jak potupný plán si na ni manžel vymyslel, rozhodne se, že to tak nenechá.

 

 

Nepočítá však s tím, že se do ní mladík zamiluje a žárlivý muž se ho pokusí přinutit k vraždě…

Žánr: Thriller

Země původu: USA / Francie / Austrálie

Rok vzniku: 2001

Délka: 92 minut

Původní název: Tempted

Světová premiéra: 7. září 2001 – Francie (Deauville Film Festival)

Premiéra v kinech ČR: 7. července 2002 (Karlovy Vary Film Festival)

Režie: Bill Bennett

Scénář: Bill Bennett

Produkce: Bill Bennett, Jennifer Cluff, Larry Katz, David Kronemeyer, Jean-Charles Levy, Brenda Pam, Massimo Saidel, Norm Waitt

Hudba: David Bridie

Kamera: Tony Clark

Společnost: Gold Circle Films / TF1 International / B.J. Films / Cheater

Natáčeno: New Orleans, Louisiana, USA

Hrají: Burt Reynolds (Charlie LeBlanc), Saffron Burrows (Lilly LeBlancová), Peter Facinelli (Jimmy Mulate), Mike Starr (Dot Collins), George DiCenzo (Byron Blades), Kyle Erby (Carl, dělník), Eric Mabius (Ted), Carol Sutton (Steffie, služebná u LeBlanců), Randy Austin (J.A.), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,85:1)

Bonus: žádný