Blesk – Našli mě naši

 

Blesk vyrukuje v úterý 3. února 2009 s komedií Našli mě naši za 49,- Kč. S filmem jsme měli tu čest v loňském prosinci díky TV Nova.  

 

Co se stane, když najdete své biologické rodiče a oni ani zdaleka nesplňují vaše skryté představy? Bláznivá komedie s hvězdným obsazením o tom, co se stane, když přijdou na krátkou návštěvu a zůstanou navždy. Váš život už nikdy nebude jako předtím.

V některých divácích ale titul nezanechal nejlepší dojem:

Buranská veselohra, rychle uteče, ale žádné velké záchvaty smíchu, spíš lehce sklouzává do trapnosti. Slabší odvar filmu Fotr je lotr. Jednou a dost.

Divák je rád, když skončí předlouhých 87 minut nezáživné komedie.

Žánr: Drama / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 86 minut

Původní název: Relative Strangers

Světová premiéra: květen 2006 – USA

Režie: Greg Glienna

Scénář: Greg Glienna, Peter Stass

Produkce: Ram Bergman, Boaz Davidson, Danny DeVito, Danny Dimbort, Brian R. Etting, Josh H. Etting, Jeff Franks, Lati Grobman, Manfred D. Heid, Raymond Izaac, Gerd Koechlin, Josef Lautenschlager, Avi Lerner, David Pomier, Trevor Short, Andreas Thiesmeyer

Hudba: David Kitay, Joseph Pullin

Kamera: Jeffrey Greeley, Tim Suhrstedt

Společnost: Garlin Pictures / Equity Pictures Medienfonds GmbH & Co. KG / Gordonstreet Pictures

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Danny DeVito (Frank Menure), Kathy Bates (Agnes Menure), Ron Livingston (Dr. Richard Clayton), Neve Campbell (Ellen Minnola), Beverly D’Angel (Angela Minnolaová), Bob Odenkirk (Mitch Clayton), Edward Herrmann (Doug Clayton), Christine Baranski (Arleen Claytonová), Martin Mull (Jeffry Morton), Michael McKean (Ken Hyman), M.C. Gainey (Spicer), Star Jones (Holly Davisová), Ed Begley Jr. (pan Manoire), Debbi Morgan (paní Manoire), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky, anglicky

Titulky: česky, slovensky

Obraz: barevný

Bonus: upoutávka