Nestihli jste v trafice?

Prakticky denně nám chodí dotazy kde sehnat to či ono starší DVD, které vyšlo před kratší či delší dobou v nějakém časopise, nebo se v trafice objevilo díky nějaké edici. I když odpovídat na tyto dotazy jednotlivě není v našich silách, snažíme se občas aspoň dávat tipy na možnosti sehnat starší tituly a různé kontakty do fóra, nebo formou samostatného článku.

Jednou z takových možností v minulosti bylo třeba spuštění služby Kup mobilem, o které jsme informovali, nebo odkazy na různé e-shopy, které část trafikové produkce nabízejí ve své nabídce (i když většinou jako doplněk jiného sortimentu). Další z nových možností je nový katalog Popronu, který existuje v tištěné i elektronické verzi.

Tento katalog obsahuje více jak 3000 titulů DVD a CD v cenách do 99,- Kč. Z katalogu je samozřejmě možno cokoliv objednat a to přímo zadáním objednacího čísla do formuláře na stránkách Popronu.

 

Pokud jste ekologicky založeni a dáváte přednost digitalizovaným verzím jakýchkoliv tiskovin, můžete si virtuální podobu katalogu nalézt na tomto místě.

 

Katalog má pohodlné ovládání a začít v něm listovat můžete prakticky ihned. Kromě DVD obsahuje také hudbu na CD, počítačové hry, hračky, a mnoho dalšího…