DVD edice – Smrt má svůj styl

Svět tento točí se dvou nohách, jedna jest odplata ctnosti a druhá pokuta nepravosti. Na dlouhé štěstí přichází delší neštěstí. A smrt neušetří nikoho, pyšného, lakomce ani skromného člověka. Thriller Smrt má svůj styl vyšel v edici DVD EDICE v pondělí 16. února 2009 za cenu 49,- Kč.

Série vražd má jedno společné – skvělý styl.

Andrew Cunanan je okouzlující a inteligentní mladík. Ve svých 21 letech ovládá sedm jazyků a je chodící encyklopedií módních značek. Andrewa zkrátka nemůže nic vykolejit.

Něco v něm ale doutná. Náhlá exploze nastartuje osmidenní vražednou horečku, která začíná zabitím jeho přítele v Minnesotě a končí „zločinem století“.

Země původu: USA
Rok vzniku: 2008
Originální název: Fashion Victim
Žánr: Thriller
Režie: Ben Waller
Hrají: Jonathon Trent, Robert Miano, Stacey Dash, Cerina Vincent, Saul Herckis, Buzz Belmondo, Faouzi Brahimi, James C. Burns, Umoja Butler, Craig Chapman, Juan Jose Dubon, Dave Florek, Michael Garvey, Landall Goolsby, Callard Harris, Jay Jablonski, Ray Kelsey, Jack Kennedy, Omar Leyva, Fatal Mack, Joe Mahon, Peter Quintana, Bob Rusch, Teaj Sanderson, Antonio Sclafani, Shea Sica, Joseph Sikora, Anne Underwood, Adam Cardon a další.

Námět: Linda Boroff
Huda: Seth Podowitz

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 16:9

Zvuk: 5.1 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky: české
Délka: 89 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: Fotogalerie, Trailery (Smrt má svůj styl, Poslední mise, Starkweather, Téměř mrtví)