DVD edice – Miluji jiného

Filmy založené na konfrontaci různých kultur a národních zvyklostí vždy slibují dobrou zábavu. Vzpomeňme třeba na film Moje tlustá řecká svatba. O něco podobného se pokusil i režisér Bryan Lewis. DVD edice přináší ve čtvrtek dne 16. dubna 2009 americkou komedii Miluji jiného. Nakolik se mu to povedlo se můžete přesvědčit na vlastní oči za cenu 49,- Kč.

Její rodina, jeho problém…

Donald Chandler vlastní snobskou restauraci a jeho život je zkrátka perfektní. Až do dne, kdy jej jeho zhýčkaná žen opustí a tím pádem přijde i o svou skutečnou lásku – o restauraci. V ten samý den vyhraje jeho zahradník, mexický přistěhovalec Miguel, jackpot v loterii.

Zkrachovalý Donald tak dostane od svého zahradníka nabídku – vezme si Miguellovu krásnou sestru, aby dostala zelenou kartu pro pobyt v USA. Za to dostane Donald od Miguella peníze na pořízení nové restaurace. Jejich dohoda má ještě jednu podmínku – celá Miguellova rodina se nastěhuje k Donaldovi. Zničený Donald se vším souhlasí.

Role se vyměnily. Srážka dvou kultur nabírá na obrátkách a nabízí divákovi skvělou zábavu.

Donald Chandler se přižení do bohaté rodiny a konečně se mu splní dávný sen o vlastní restauraci. Jeho jediným problémem teď je zahrada a mexičtí zahradníci, kterým nemůže přijít na jméno. Jenže idylka se změní ve chvíli, kdy se mu žena Barbie přizná, že čeká dítě s jiným. Tchyně Donalda přinutí, aby byl sňatek anulován a on musí svou restauraci prodat. Mezitím jeden ze zahradníků Miguel Sanchez vyhraje v loterii 62 milionů dolarů. A protože jediný způsob, jak se do Spojených států může dostat i jeho krásná a temperamentní sestra Catalina, je sňatek s Američanem, nabídne Donaldovi obchod: když si Catalinu formálně vezme, dostane od Miguela peníze na novou restauraci. Donald souhlasí, jenže pak do obchodní smlouvy vstoupí láska.

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Originální název: Mi Casa, Su Casa

Žánr: Komedie

Režie: Bryan Lewis

Hrají: Laura Harring, Roy Werner, Gerardo Mejía, Margaret Scarborough, Victoria Regina, Frank Gallegos, Barbara Eden, Erick Carrillo, Paul Keith, Michael Kuka, Rhonda Le, Miguel Mas, Debbie McLeod, Ken Perkins, Tara Price.

Námět: Steven Baer

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 16:9

Zvuk: DD 2.1 česky; DD 2.1 anglicky

Titulky: —

Délka: 95 minut

Bonusy: fotogalerie, trailery