North Video/Aha! – Líbánky v Las Vegas

Každý den je plný překvapení. Můžete shánět informace dopředu kde chcete, využívat všechny zdroje zpráv a pak je stejně na pultě něco, o čem jste neměli nejmenší tušení. North Video v edici Aha! nabízí dnes, v pátek 22. května 2009, typickou americkou romantickou komedii Líbánky v Las Vegas v ceně 49,- Kč. Co všechno se dá za jediný den v Las Vegas prohrát? O váhavém ženichovi, horlivé snoubence a lasvegaském svůdci.

Tak například Jack Singer, poněkud naivní a důvěřivý mladý muž, působící jako soukromý detektiv se specializací na manželskou nevěru. Sám se brání sňatku jako čert svěcené vodě. Nerozhodný mládenec nakonec pozve snoubenku do neoficiálního města svateb – Las Vegas, kde doufá, že něco vymyslí. Protože pokud si nevezme půvabnou Betsy Nolan, kterou má mimochodem celkem rád, navždy ji ztratí.

Jenže prohrál při partii pokeru nejen osmdesát pět tisíc dolarů, ale protože neměl na zaplacení, přistoupil na návrh svého mafiánského protihráče, aby mu na víkend zapůjčil právě onu přítelkyni Betsy. Pouze na jediný víkend a aniž by mezi nimi k něčemu došlo. Pouze jako společnici. Z toho samozřejmě nekouká nic než problémy.

Vítěz Tommy Korman si svou kořist odveze na Tahiti, kde s ní stráví kouzelný víkend, zatímco Jack se ji po návratu snaží všemožně přesvědčit o tom, že zase tak moc bezva to nebylo. Betsy však byla okouzlena a tak je jasné, že aby na Tommyho výlet zapomněla, bude se Jack muset hodně, ale opravdu hodně snažit.

Celé je to tak prvoplánové, že je to vlastně až otravné. Zoufale průměrná romance s mizerným scénářem a se semotamo vtipnými vložkami – další zbytečný hvězdně obsazený hollywooďák.

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 96 minut

Původní název: Honeymoon in Vegas

Světová premiéra: 28. srpna 1992

Režie: Andrew Bergman

Scénář: Andrew Bergman

Produkce: Mike Lobell, Neil A. Machlis, Adam Merims

Hudba: Billy Joel, David Newman, Doc Pomus

Kamera: William A. Fraker

Společnost: Castle Rock Entertainment / New Line Cinema

Natáčeno: Bally’s Casino Resort – 3645 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, Nevada, USA / Culver Studios – 9336 W. Washington Blvd., Culver City, California, USA / Kaua`i, Hawaii, USA / Las Vegas, Nevada, USA

Hrají: James Caan (Tommy Korman), Nicolas Cage (Jack Singer), Sarah Jessica Parker (Betsy/Donna), Pat Morita (Mahi Mahi), Johnny Williams (Johnny Sandwich), John Capodice (Sally Molars), Robert Costanzo (Sidney Tomashefsky), Anne Bancroft (Bea Singerová), Peter Boyle (Orman), Burton Gilliam (Roy Bacon), Brent Hinkley (Vern), Dean Hallo (Lyle), Seymour Cassel (Tony Cataracts), Jerry Tarkanian (Sid Feder), Keone Young (Eddie Wong), Danny Kamekona (Niko), John McMahon (Chris), Lisa Ann Poggi (Laura), Ben Stein (Walter), Teddy Bergman (David), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: ?trailer