North Video – Falešná pravda

North Video v pátek 29. května 2009 nabídne Michaela Dudikoffa v poněkud netradiční roli ve filmu Falešná pravda v ceně 42,- Kč. Sympatického advokáta a půvabnou malířku spojuje kromě vášnivé lásky i zločin.

  

Jane Clairová navázala milostný vztah s advokátem Andrewem Garfieldem. Její manžel Norbert, významný podnikatel, je jednoho dne přistihl in flagranti, mezi muži vypukla ostrá potyčka a Andrew Norberta v sebeobraně zastřelil. Prokurátor došel k závěru, že to byla úkladna vražda, a za pachatelku označil Jane. Andrew se ujímá její obhajoby. Objeví se nové důkazy, na jejichž základě je usvědčen a odsouzen vysoce postavený úředník z Clairovy firmy. Garfieldův kolega a přítel Frank ale chová podezření, že v celém případu cosi nehraje, a pouští se do pátrání na vlastní pěst… Objevují se skutečnosti, vyrážející dech, je třeba rozmotat klubko lží a intrik.

Žánr: Drama / Krimi / Romantický / Thriller

Země původu: Kanada / USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 94 minut

Původní název: In Her Defense

Režie: Sidney J. Furie

Scénář: Marc Lynn, Jeffrey M. Rosenbaum

Produkce: Aziz Alaoui, Jean-Marc Félio, Michel Mosca, Yaniko Palis, Thomas G. Philpott, Pierre Rene

Hudba: Paul Zaza

Kamera: Curtis Petersen

Společnost: Les Films St-Paul Inc. / Milagro Films / Production de Films SD

Natáčeno: Saint John, New Brunswick, Kanada

Hrají: Marlee Matlin (Jane Claireová), Michael Dudikoff (Andrew Garfield), Daniel Pilon (Robert St. Laurent), David Attis (Jeffrey Fishman), Steven Morgan (John Danforth), Robbie O’Neill (Frank Rutter), Doug Sutherland (Noby Claire), John Ball (Mark Micka), Rob Pinnock (Ernest Biles), Robert A. Doherty (soudce Eurico), Maurice Arsenault (Serge Richard),  Eric Thériault (Claude Martin), Cliff Turner (Michael Wheelock), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz:

Bonus: