Levné knihy – Mariah Carey – Merry Christmas

Dodávat alba nebo celé kolekce CD v plechových krabičkách je svého druhu "fajnovost" určená pro dřevní fanoušky daného interpreta. U nás se zatím moc neujala, ale díky Levným knihám nyní máte možnost pár takových artefaktů získat. Jedním z "plechových" titulů je i album zpěvačky Mariah Carey – Merry Christmas. Cena za plechovku je 149,- Kč. Léto začíná, pravý čas začít myslet na Vánoce! (jen aby to do zimy nezrezlo …).

Zpěvačka, jejíž hlasové schopnosti převyšují běžný průměr popových pěvkyň a která rozhodně nestaví jen na svém atraktivním zjevu, i když ani v tomto směru se rozhodně není za co stydět. Svůj talent zdědila nejspíš po matce, která byla rovněž profesionální zpěvačkou. Hned prvním albem s jeho hlavním hitem "Visions Of Love" získala cenu Grammy v kategorii nejlepší ženský pěvecký výkon. Album produkoval Nerada Michael Walden.

Začátkem roku 1998 opustila Mariah Carey svého multimilionářského a o dvacet let staršího manžela Tommy Mottolu, majitele firmy Sony Music, a podle mínění některých od té chvíle jen kvete. Jak jen to lze, ukazuje svoje přednosti, které za manželství se starším mužem musela vědomě skrývat. Když nemá mini, má róbu těsně na tělo, takže její vnady neutrpí, a s bohatou kšticí, která lemuje její půvabný obličej, prostě nemá chybu. Za přestup do stáje Virgin dostala rekordních 25 miliónů dolarů.

Dárková plechová krabička s CD písní Mariah Carey:

01. Silent Night
02. All I Want For Christmas Is You
03. O Holy Night, Christmas (Baby Please Come Home)
04. Miss You Most (At Christmas Time)
05. Joy To The World
06. Jesus Born On This Day
07. Santa Claus Is Comin‘ To Town, Hark!
08. The Herald Angel Sing/Gloria
09. Jesus Oh What A Wonderful Child
10. God Rest Ye Merry Gentlemen.

Vydavatel: Sony Music
Rok vydání: 1994
Nosič: CD
Cena: 149,- Kč