Levné knihy – The Offspring and Fall, Rage and Grace

Po porci popu se v Levných knihách dostává i na příznivce punk rocku, resp. neopunku. Bez ohledu na žánrové škatulky, OFFSPRING hrají muziku, která oslovuje už druhou dekádu. Album The Offspring and Fall, Rage and Grace zakoupíte v LK za 99,- Kč.

Fenomén skupiny The Offspring začal již v roce 1994, kdy tato kapela vydala album "Smash", kterého se prodalo po celém světě téměř 11 milionů kusů. Toto album se stalo nejlépe prodávanou rockovou nahrávkou, která kdy byla vydána nezávislým vydavatelstvím. Z The Offspring se tak stala téměř přes noc skupina světového formátu, která si získala srdce fanoušků snad ve všech koutech naší planety. O značné popularitě The Offspring v České republice svědčí jak obrovské prodeje jejich desek, tak i umístění v hitparádách zaměřených na rockovou a populární hudbu. S každým svým singlem tato kapela téměř vždy zaujme jednu z vedoucích pozic těchto hitparád.

Koncem roku 1995 oficiálně prohlásili kalifornští neopunkeři, že opouštějí svoji dosavadní mateřskou firmu Epitaph, v jejímž čele stojí bývalý člen BAD RELIGION, Brett Gurewitz. Manažer skupiny Jim Guerinot situaci komentoval v tom smyslu, že je na čase zprostředkovat skupině takové podmínky, které si po prodejním úspěchu alba "Smash" zaslouží.

Země původu: Orange County, Kalifornie, USA
Rok vzniku: 1988
Styl: Melodic Punk
Web: http://www.offspring.com

Seznam skladeb:

01. Half-Truism
02. Trust In You
03. You’re Gonna Go Far, Kid
04. Hammerhead
05. A Lot Like Me
06. Takes Me Nowhere
07. Kristy, Are You Doing Okay?
08. Nothingtown
09. Stuff Is Messed Up
10. Fix You
11. Let’s Hear It For Rock Bottom
12.Rise And Fall