DVD HIT+ – Návrat do 36. komnaty Shaolinu

Začátkem minulého měsíce vyšel první film, na první týden nového měsíce je v edici DVD HIT naplánováno pokračování. V týdnu od 1. června 2009 by se měl na pultech měl objevit Návrat do 36. komnaty Saholinu v ceně 49,- Kč. Asijská legenda pokračuje, další díl kultovní kung-fu série.

V dobách vlády Mandžuů bylo v Číně hodně lidí v těžké pracovní situaci. Jejich podmínky byly zdrcující, zaměstnanci odváděli velmi vysoké procento z platu přímo vlastníkům továren. V továrně na barvení se dělníci dohodli, že těchto ústrků již bylo dost.

 

Najali si mladého herce, aby předstíral duchovního a experta na kung-fu z chrámu Shaolinu. Majitelé továrny však podvod odhalili a přislíbili trest každému, kdo s tím měl co do činění. Mladý herec cítí zodpovědnost za způsobené problémy a přislíbí odvetu. Vydá se do chrámu Shaolinu, aby mohl být přijat jako žák mezi elitní bojovníky…

Žánr: Komedie / Akční

Země původu: Čína / Hong Kong

Rok vzniku: 1980

Délka: 100 minut

Původní název: Shao Lin ta peng hsiao tzu / Master Killer II / Return of the Master Killer / Return to the 36th Chamber

Světová premiéra: 24. srpna 1980 – Hong Kong

Režie: Chia-Liang Liu

Scénář: Kuang Ni

Produkce: Mona Fong, Run Run Shaw

Hudba: Eddie Wang

Kamera: Peter Ngor aka Ao Zhijun

Společnost: Shaw Brothers

Hrají: Chia Hui Liu (Chao Yen-Cheh), Kara Hui (Hung), Lung Wei Wang (Wang), Siu Hau (Ah Chong), Yeong-mun Kwon (bojovník), Lun Hua, Szu Chia Chen, Tsui Ling Yu, Wei Hao Teng, a další

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 čínsky, 5.1 česky, 5.1 maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

 

Nastavení zvuku a titulků 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailer, fotogalerie, znovuzrození hrdiny, z naší nabídky (36 komnat Shaolinu, Nepřemožitelný Shaolin, Panika, V zajetí, Superstar)  

Bonus