Aha! – Světoběžník 5 – Srdce Evropy

Řada pondělního Aha! "Světový dokument" a její nová cestopisná série Světoběžník se dostává ke svému dalšímu pokračování. V pondělí 1. června 2009 vyjde pátý disk tohoto desetidílného cyklu s názvem "Srdce Evropy". Cena 49,- Kč

ITÁLIE

 

 

Kolébka evropské kultury. Toskánsko, Sicílie, Řím, to jsou místa, která touží spatřit oko i srdce snad každého cestovatele, protože slunce, kultura i způsob života dělají z pobytu v této zemi jedinečný zážitek.

NĚMECKO

 

 

Nejlidnatější stát Evropské unie. Každá ze šestnácti spolkových zemí láká svou krajinou, pamětihodnostmi a pamlsky. Země, která pro své tradice a unikátní kulturní bohatství zůstává nesmírně atraktivním cílem turistů ze všech koutů světa. Naše nabídka zaujme ty, co chtějí vidět Berlín, Norimberk, Mnichov, Výmar a metropoli zimních sportů Garmisch-Partenkirchen.

FRANCIE

 

Jen těžko hledat přívlastky pro zemi, jež je v mnoha směrech kolébkou kultury, architektury, umění i módy. Champagne, Auvergne, Cognac, malebné vinice a levandulová pole Provance. Užívejte si ve Francii, co hrdlo ráčí: dechberoucí krajiny i kulinářských požitků.

Údaje o DVD:

Délka: 180 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádný