MediaWay – kolekce Galactik Football

Společnost MediaWay přináší opět novou kolekci – animovanou sérii Galactik Football známou z Jetixu. Cena jednoho DVD je 49,- Kč. Celá kolekce (9 DVD) s poštovným vás vyjde na 440,- Kč. První disk by se na stáncích měl objevit 28.05.2009.

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akilienu říkame: Dech. Tato moc je tak silná, že musí být spoutána! Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akilianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šence, poháru galaxie. Patnáct dlouhých let, bez silného týmu a všude kolem je jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila, mladí a odvážní hráči se snaží předešlou sílu Akilienu, opět získat zpět. Náš osud je v jejich rukou.

Návrat

Kosmická loď se blíží k planetě Akilian. Na palubě je Aarch, bývalý hráč galaktického fotbalu, což je nejoblíbenější sport v galaxii. Zdaleka ne všichni jsou však jeho návratem nadšeni. Světaznalý hoch jménem Micro-Ice se schází se svými přáteli – D’Jokem, Thran a Ahito. Co mají tihle čtyři společného? Všichni jsou fanoušci galaktického fotbalu.

Nová naděje

Aarch zmizel. Naděje, které jeho návrat vyvolal mezi mládeží planety Akilian se rychle rozplynuly. Aarch se ale přece nevrátil jenom tak. Po planetě Akilian se šušká, že se chystá založit nové mužstvo galaktického fotbalu.

Výzva

Během testů se Aarch přesvědčí, že Tia spolu s ostatními ovládá Dech Akilianu. V mužstvu je stále jedno volné místo, proto Aarch navštíví bratra a do týmu přijme svého synovce Rocketa. Členové Flux Society jsou znepokojeni: Pokud se Aarchovi podaří po tak dlouhé době oživit Breath, jaké to bude mít důsledky pro Akilian?