Veřejná projekce filmu HOME

5. června máme všichni rande s naší planetou. Pod tímto heslem se v pátek 5.6.2009  v parku  na pražské Kampě uskuteční v rámci celosvětové premiéry veřejná projekce filmu HOME.  Samotná projekce filmu začne ve 20.30 hod a hosty představí a projekcí provede herec Ondřej Vetchý. Před začátkem projekce budou na místě doprovodné akce partnerů tohoto filmového projektu. Film a jeho cíl přijdou podpořit i významné osobnosti politického a společenského života, např. pan Martin Bursík a pan Jan Dusík. VSTUP PRO VEŘEJNOST JE ZDARMA.

HOME je  unikátní světový  projekt, který bojuje za zachování krás a bohatsví naší země.

HOME bude uveden 5. června ve Světový den životního prostředí ve všech zemích světa zároveň v kinech, TV, na DVD a veřejných projekcích. Veškeré výtěžky z filmu budou věnovány nadaci GoodPlanet, která se věnuje boji za životní prostředí. HOME je produktem neobvyklé spolupráce producenta Luca Bessona a mezinárodně uznávaného fotografa Yanna Arthuse – Bertranda, autora knihy Země krásná neznámá a navazuje na výstavu pod širým nebem, která se konala v 55 zemích, mimo jiné i v České republice na Kampě – zde ji shlédlo více než 1.300.000 lidí.

 
 

„My všichni musíme přispět – kdykoliv a jakkoliv můžeme. I když je to jen výměna žárovek, recyklace odpadu nebo si jen více hledět toho, co nakupujeme, je to ohromný krok.“

Luc Besson (producent filmu Home)

HOME s dabingem Zdeňka Svěráka v kinech od 5. června 2009.