Vapet vás baví – Profesionální lovec 2

Vapet vás baví dalším pokračováním. Ve čtvrtek 23. dubna 2009 se vrací Michael Dudikoff jako Profesionální lovec 2 za 48,- Kč. Dvojka o dvojici lovců zločinců, kteří se stávají kořistí, když proti sobě poštvou mocného mafiána.

 

Lovec lidí Jersey Bellini a jeho partnerka B.B. překazí loupež v klenotnictví a ještě při té příležitosti chytnou hledaného zločince, za kterého shrábnou slušnou odměnu. Jenže Jersey si zároveň zadělal na pořádný problém. Loupež totiž naplánoval mafián Peter Carlos, a ten má po jejím nezdaru dost pokaženou reputaci. Chtěl totiž při loupeži nechat zabít jednoho z nepřátel. Za to dvojici odsoudí na smrt a z lovců se náhle stává kořist.

 

Jersey musí být ostražitý na každém kroku, protože parta zabijáků je mu neustále v patách. Je jediný způsob, jak je zastavit – zbavit se Carlose. Ten pošle nájemného vraha Tylera, aby vyhodil do vzduchu Jerseyho domov. Dům sice skončí v troskách, ale společně s B.B. se Jerseymu podaří Tylera dopadnout a přestože ho předají policii, odmítá zabiják prozradit, kdo ho najal. Zanedlouho Jersey zjistí, že mafie najala dalšího zabijáka, bývalého policajta Chucka Ramseyho. Také s ním se Jersey dokáže vypořádat, potom však s B.B. narazí v odlehlém skladišti na poradu významných mafiánských bosů a musí se postavit silné početní převaze. Jersey je Waldovými muži zajat a je na B.B., jestli vyvázne živý.

 

Žánr: Akční / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1997

Délka: 93 minut

Původní název: Hardball / Bounty Hunters 2: Hardball

Režie: George Erschbamer

Scénář: John Dunning, Jim Cirile (aka Michael Ellis), George Erschbamer, Jeffrey Barmash

Produkce: Jeffrey Barmash, John Dunning, André Link, Jeff Sackman

Hudba: Leon Aronson

Kamera: Brian Pearson

Společnost: Cinépix Film Properties / Moonstone Entertainment / Cinevu Films / Bounty Films Production Ltd.

Natáčeno: Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Michael Dudikoff (Jersey Bellini), Lisa Howard (B. B.), Tony Curtis (Wald), Steve Bacic (Peter Carlos), L. Harvey Gold (Santos), Pablo Coffey (Theodore Tyler), Reese McBeth (Chilli), April Telek (Fiona), Claire Riley (Lt. Ortegová), Gary Chalk (Wasser), Dale Wilson (Chuck Ramsey), Alex Green (Bass), Wayne Knechcel (Vassone), Jim Johnston (seržant), Harvey Dumansky (Unger), Robert Moloney (Cella Goffman), Danny Wattley (vězeňská stráž), Jim Dunn (obchodník), Stephen Dimopoulos (majitel klenotnictví), Charles Andre (Bruno), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádný